Tina B. Lykke Christensen, avdelingsleder Innhold og Produksjon. Vanja Strømstad, Teamleder Film. Aslak Sletten, Sjef FKOM.

FKOM ansetter Vanja Strømstad fra Monster som Teamleder Film

Forsvaret kommunikasjon (FKOM) ansetter Vanja Strømstad i avdelingen for innhold og produksjon, som teamleder for sine filmproduksjoner.

Publisert

Strømstad kommer fra stillingen som Executive Producer i Monster, hvor hun i en årrekke har jobbet og levert kvalitetsproduksjoner for norsk mediebransje.

Hun har fra tidligere erfaring fra kommunikasjonsbransjen, og er et kjent navn i mediebransjen.

Rekordmange søkere

Forsvaret kommunikasjon fikk inn hele 144 søkere, og det var mange sterke kandidater og hard konkurranse om stillingen.

– Med sin brede erfaring, tunge fagkompetanse og menneskelige kvaliteter blir Vanja et meget godt tilskudd til avdelingens kreative filmteam. Her fikk vi virkelig den erfarne og nyskapende produsenten vi så etter, sier avdelingsleder Tina B. Lykke Christensen, i en pressemelding. 

– Utsiktene til å jobbe med historiefortelling i kombinasjon med det sterke og tydelige samfunnsoppdraget Forsvaret har, fikk meg til å søke stillingen. Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på og utvikle en allerede sterk innholdsportefølje videre, sammen med det kompetente miljøet i FKOM, sier Vanja Strømstad.

Hun får nå en særskilt oppgave med å utvikle Forsvarets innholdsportefølje, samt videreutvikle forsvarssjefens lederkonferanse Modig Ledelse.

– Krever mer av oss

– Med vår nye organisering har vi fått tre tydelige resultatområder innen strategisk kommunikasjon og analyse, marked, merkevare og samfunnskommunikasjon, innhold og produksjon. Innholdsutvikling er et strategisk område for oss, og vi er veldig glade og stolte over at Vanja har blitt en del av laget, sier Aslak Sletten, sjef for FKOM.

Strømstad har hovedfagsstudier i medier og kommunikasjon fra Universitetet i Oslo, og en Executive Master of Management fra BI.

Hun har lang erfaring som eksekutiv produsent, produsent og prosjektleder, har vært redaksjonsleder og har flere års erfaring som kommunikasjonsansvarlig.

Innholdsutvikling har hele tiden vært en del av hennes arbeid.

– Når vi nå forsterker FKOM ved å ansette en så faglig sterk teamleder som Vanja, er det fordi ambisjonene våre er høye. For nye tider krever mer av oss, og i en urolig tid er strategisk kommunikasjon essensielt for å bevare et trygt Norge, avslutter Christensen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS