Hadde Hadia Tajik trengt å gå av om hun hadde hatt en annen retorikk? Jeg tror kanskje ikke det. «Saken har mange sider, men det jeg synes er aller mest interessant er hvordan statsråden har ordlagt seg.», skriver Ida Nicoline Glosimot.
Ringdal mener Tajik ikke viser noen reell anger: – Nærmest fraværende – Hun fremstår kjølig og rasjonell.
PR-topp mener Tajiks håndtering står til stryk: – Tajiks politiske karriere er over – I dette tilfellet gir jeg Tajik terningkast 1 fordi hun aldri har klart å forklare, bare bortforklare hva disse sakene handler om, sier Hans Geelmuyden.
Opp til pressen selv om Tajik lykkes med avledningen «At Hadia Tajik bruker egne kanaler for å få ut sin versjon av en mediesak er helt legitimt. Om det er en smart strategi i dette tilfellet gjenstår å se. Det som var ment som en avledning kan ende opp med å gjøre vondt verre for arbeidsministeren.», skriver Ståle Lindblad.
Mener Hadia Tajiks krisehåndtering står til stryk Hans Geelmuyden hamrer løs mot Tajiks måte å håndtere pendlerbolig-sakene. Martin Apenes lurer på hvorfor flere ikke røper samtaler de har hatt med pressen før det smeller.
Simen er ny SoMe-ansvarleg i Hadia Tajiks departement Forlèt jobb som kommunikasjonsrådgjevar i FHI for å verta SoMe-ansvarleg i departement.
Hun er Tajiks politiske rådgiver og står bak kontoen @mittlivmedhadia Gir et unikt innblikk i jobben som Tajiks rådgiver: – Jobben er mye mer enn det man oftest ser.
Frihetens tegn – en semiotisk analyse av omslaget på Hadia Tajiks «Frihet» «Tajik forteller oss noe med det omslaget, selv om ikke hennes intensjon og publikums oppfatninger nødvendigvis stemmer overens», skriver Kantars Nils Petter Strømmen.