Som en høytidelig hyllest til sin mangeårige kollega Anne Mansrud har Dentsu gitt ut en spesialavis ved navn «Mansrudposten».

Takker av etter 40 år i Dentsu

Anne Mansrud går av med pensjon.

Publisert

Etter fire tiår på innsiden av den norske mediebransjen sier Anne Mansrud farvel til arbeidslivet. 

Den erfarne Business Operation Lead i Dentsu Norge forlater nå selskapet for å entre pensjonisttilværelsen etter en omfattende karriere som har strukket seg fra den analoge tidsalderen til den digitale revolusjonen.

Rivende utvikling

I en rørende hyllest til sin mangeårige kollega har Dentsu gitt ut en spesialavis ved navn «Mansrudposten» – et nikk til Mansruds legendariske status i selskapets korridorer.

– Det var helt fantastisk at de hadde laget den, så gøy! Det må jeg virkelig si, smiler Mansrud når KOM24 får henne på røret.

Avisen bugner av hjertevarme hilsener, morsomme historier og ikke minst takknemlighet fra tidligere arbeidskolleger som har hatt gleden av å jobbe side om side med henne gjennom tiårene. 

Mansrud startet sin ferd lenge før laptoper og skytjenester ble hverdagskost.

– Jeg begynte jo da det bare var skrivemaskiner og rettetast. Men det har vært en rivende utvikling, forteller pensjonisten.

Hun påpeker at åpenhet for endring og vilje til å henge med i svingene har vært nødvendig for å lykkes i en bransje preget av konstant omveltning.

Savner samholdet

Selv om Mansrud endelig kan se fram til litt mer fritid fylt med trening, reising og samvær med familien, innrømmer hun at hun kommer til å savne den gode samholdsfølelsen med kollegene aller mest.

– Samholdet med kollegaene mine har vært veldig bra her, så det kommer jeg til å savne, sier hun ettertenksomt.

Paal Fure har jobbet i Dentsu siden 2006, og har vært konsernsjef siden 2012. I 2020 fikk Fure også ansvaret for Dentsu Nord Europa, i tillegg til sin stilling som CEO i Norge.

Paal Fure, CEO i Dentsu Norge og Nord-Europa, beskriver Mansrud som en varm, vennlig, jordnær, dedikert og positiv person. Han takker henne for hennes fantastiske innsats gjennom 40 år i Dentsu.

– I løpet av de snart 40 årene hun har vært i Dentsu, har Anne jobbet med medieformidling i flere former. Hun har opplevd tiden før PC, da ordre ble lagt inn på skrivemaskin, telefoner fra kunder ble notert på lapper hentet på sentralbordet, før internett, og da print-materiellet ble fysisk sjekket av oss før de ble sendt med DHL-budbil til avisene, sier Fure.

De siste årene har Mansrud jobbet som Business Operation Lead. Noen av hennes arbeidsoppgaver har vært å sikre at planer blir fakturert i henhold til avtale med kundene, forhandle priser, legge inn planer, og lage materiellspesifikasjoner til reklamebyråer for offline medier.

– Anne har vært med på en lang reise med store endringer i løpet av disse årene. Men som hun selv sier, er det de konstante endringene og den gode kulturen i selskapet som har gjort at hun har blitt værende i så mange år, avslutter Fure.

Silje Marisol Semb-Singh, Business Operation Lead i Dentsu, som er en av ildsjelene bak avisen, sier det er med blandede følelser de ser Mansrud forsvinne ut døra på Dentsus lokaler siste gang.

– Det er veldig trist å se henne gå ut døra i dag. Hun tar med seg kjempemye kunnskap og erfaring som vi alle har hatt nytte av å lene oss på gjennom årene. Anne vil være dypt savnet, istemmer Semb-Singh.

På tide

Selv om spørsmålet om noen spesielle suksesser eller prosjekter Mansrud er ekstra stolt over kom litt overraskende på den nybakte pensjonisten, ligger kanskje karrieren i seg selv som den aller største prestasjonen. 

På spørsmål om hvordan det føles å forlate arbeidslivet etter så mange år, tar Mansrud overgangen med fatning.

– Det blir jo en stor forandring, men det er også helt greit. Jeg har vært i arbeidslivet i mange år, så det er på tide, avslutter hun. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.

Powered by Labrador CMS