Ulrik Saltnes spiller på Bodø/Glimt. Han og resten av Glimt-spillerne blir å finne på EA SPORTS FC, som kommer i slutten av september.

Bodø/Glimt inngår partneravtale med EA SPORTS FC

Er første klubb i Norge med en slik avtale.

Publisert Sist oppdatert

Den norske eliteserie-klubben FK Bodø/Glimt, vinner av fjorårets serie og nåværende leder, er EA SPORTS FCs nyeste samarbeidsklubb. 

Samarbeidet markerer EA SPORTS første partnerklubb i Norge.

– Dette nye partnerskapet er en avgjørende del av vårt pågående engasjement og tilstedeværelse i Norge, og en refleksjon av det vi streber etter å være – et verdensomfattende spill, sier James Salmon, Senior Marketing Director, EA SPORT FC, i en pressemelding.

Samarbeidet med Bodø/Glimt, som omtales som flerårig, har som mål å gi fansen eksklusivt innhold fra klubben. Samarbeidet vil inneholde unike spillerdrevne fortellinger og innhold skreddersydd for klubbens supportere.

– Vi er selvfølgelig veldig stolte over å være EA SPORTS FC første offisielle partnerklubb i Norge. Mange av spillerne våre og fans, har vokst opp med å elske spillet. Å være en partner og gi Bodø-familien anerkjennelse og glede i FC-verdenen er stort for oss. Vi har mange spennende planer med EA SPORTS allerede, som vi gleder oss til å vise fansen vår, sier Tom Steffensen i Bodø/Glimt.

I går annonserte EA SPORTS FC flere nyheter, som ga en første titt på FC 25-spillet og kunngjorde Jude Bellingham som frontfigur for EA SPORTS FC 25.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS