Catarina Eberlin deler sine beste sommerminner med leserene av KOM24.
Catharina Eberlin deler sine beste sommerminner med leserene av KOM24.

#Sommerpraten

– Nakenbading i Sandefjord har aldri vært vakrere

– Det føltes som å svømme i flytende sølv – helt magisk!

Publisert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. 

I tillegg får vi blant annet høre hva deres beste sommerminne er, hvilken bransjeperson de mener man bør følge med på, og hvilke råd de vil gi til unge mennesker som ønsker å lykkes i bransjen.

I dag er det Catharina Eberlin, kreatør og partner i designstudioet Eberlin, som svarer. 

– Hva skal du gjøre i sommer?

– Det blir sommer og sol på Vestfolds riviera! Jeg starter med noen uker i sommerhuset i Sandefjord med familiebesøk og hagefester, konserter på brygga og ferske sjøkreps til middag. 

Huset ligger i byen så det blir nok noen sykkelturer til de alle de fine strendene og svabergene rundt omkring også. Deretter blir det tilbake til Oslo og Øyafestivalen, før jeg avslutter sommeren på min andre favoritt-riviera, nemlig den franske. En uke i Cannes og Nice før hverdagen kicker inn skal bli veldig deilig!

– Hva er ditt beste sommerminne?

Det var en herlig sommerdag, og en liten gjeng av oss satte kursen mot Stauper i båt. Vi lå på de glattskurte svabergene i flere timer med musikk, mat og drikke – ren idyll! 

Vi ble der til langt på kveld, og da vi kom tilbake til brygga var temperaturen, månelyset og vannet så perfekt at vi måtte ta et nakenbad i sjøen som glinset av lysende morild. Det føltes som å svømme i flytende sølv – helt magisk! Nakenbading i Sandefjord har aldri vært vakrere.

– Favoritt-is gjennom tidene?

Jeg elsker alt som er crunchy og nøttete, så min favoritt er en kule krokanis i beger med et lag nøttekrokan både i bunnen og på toppen. Dobbel porsjon nøttekrokan, takk! 

– Nevn en bransjeperson å se opp for i fremtiden

Jeg er veldig fascinert av Inga Strümke og hennes måte å formidle på for å forstå mer av teknologiens påvirkning på bransjen vår. Det er ikke AI som overtar jobbene fremover, men de som kan AI, har jeg hørt. Så jeg gleder meg til hver gang hun popper opp i feeden min på LinkedIn, for da får jeg enda mer innsikt. 

Og så vil kreatøren i meg trekke fram et lite byrå som får hjertet mitt til å hoppe litt hver gang jeg ser en ny jobb fra dem; nemlig OlssønBarbieri. Snakk om å beherske et håndverk.

– Uten å nevne noen fra ditt eget byrå, hva er den beste kampanjen du har sett til nå i år?

Halen min logret litt ekstra for jubileumskampanjen Anorak laget for Nasjonalbiblioteket. Den kombinerer mye av det som ligger mitt hjerte nær, både historie, språk, typografi og illustrasjon blandet sammen til et vakkert visuelt uttrykk.

– Hva er ditt beste råd til unge som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

Bli med på så mange prosjekter, jobber, kurs og foredrag du får mulighet til. 

Det er så mange dyktige folk i bransjen, og selv det som virker kjedelig innimellom kan bli gull verdt senere. Og vær en kul katt, de folka du møter nå kan bli dine beste kolleger i fremtidige jobber.

– Du må være med i et realityprogram. Hvilket velger du, og hvorfor?

Da velger jeg The Voice, for det betyr at jeg hadde hatt en sangstemme – en superkraft jeg alltid har drømt om! 

Jeg ser for meg å være en eksentrisk og flamboyant stjerne med kule dance moves. 

Men hvis jeg ikke kan velge så fritt, hadde jeg hoppet inn i en klassisk reality som Paradise Hotel. Der skulle jeg kveilet meg i solsenga med champagne og popkorn og latt de andre sørge for intriger, drama og spetakkel.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS