Team HER.

Nytt profilert samarbeid for HER-plattformen

HER inngår samarbeid med BAHR for å gi kvinnelige gründere tilgang til juridisk ekspertise.

Publisert

Det var i fjor det ble kjent at en gruppe kvinnelige investorer hadde gått sammen og startet en gründerplattform med en visjon om å gjøre veien inn i næringslivet kortere og enklere for kvinnelige gründere. 

I spissen for HER (Hun Etablerer Ressursprogram) står Donna Kastrati og Iman Meskini.

Iman Meskini (til venstre) og Donna Kastrati.

Plattformen etablerte seg raskt som en attraktiv samarbeidspartner for aktører i næringslivet, og tech-giganten Microsoft var blant de første som inngikk en samarbeidsavtale.

Nå har HER sikret seg enda en profilert samarbeidspartner, advokatfirmaet BAHR, gjennom workshops som ledes av advokatene Asle Aarbakke og Jacob A. Møller.

HER-grunnlegger Donna Kastrati er svært glad over samarbeidet:

– Vi er veldig stolte av vårt samarbeid med BAHR advokater, som gir både oss og våre medlemmer verdifull juridisk kunnskap gjennom disse workshopene. Asle og Jacob har vært utrolig positive og støttende fra oppstarten og gjennom hele lanseringen av HER, forteller hun i en pressemelding. 

– De åpner sine lokaler for oss fire ganger i året og deler kunnskap som er avgjørende for at våre medlemmer skal lykkes. En bedre forståelse av selskapsrett, skatt og andre juridiske spørsmål er essensielt for deres bedrifter.

Tilbakemeldingene har vært strålende – og nå blir workshopene også direktesendt, slik at medlemmer fra andre byer også kan delta. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS