Vipers står nå uten sponsorer. Dette er et bilde fra 2018 og viser sponsorene deres da.
Vipers står nå uten sponsorer. Dette er et bilde fra 2018 og viser sponsorene deres da.

VG: Vipers står uten sponsorer

Det har vært mye fram og tilbake om håndballklubben Vipers egentlig har en framtid eller ikke. Det eneste som er helt sikkert er at de ikke har sponsorer. 

Publisert

– Etter å ha mottatt en melding fra Vipers søndag kveld har bedriften ikke fått ny informasjon fra klubben, sier sponsor- og eventansvarlig i Hennig Olsen Alexander Høibo, til VG.

I forrige uke kom nyheten om at Vipers måtte ha 25 millioner kroner for å overleve som håndballklubb. Og pengene måtte komme fort.

Først var fristen satt til fredag, men etter ulike positive signal ble fristen utsatt til søndag. 

Det holdt ikke og søndag kveld stod en gråtkvalt styrledere, Burson-topp Peter Gitmark, på en pressekonferanse og sa at «– Vipers Kristiansand har spilt sin siste hjemmekamp. Dere ser på ansiktsuttrykket mitt at dette er utrolig sårt.»

Mandag morgen kom helomvendingen og da sa han at klubben hadde to valg, enten slå seg konkurs eller at styret trekker seg og det blir ekstraordinært årsmøte. Samme ettermiddag sier Gitmark at det er alternativ to som gjelder nå.

Tirsdag morgen melder Vipers Topphåndball AS oppbud. Dette er selskapet som har eid markedsrettighetene til klubben.

Tilbake sitter sponsorene og lurer.

– Vi har enda ikke snakket internt i ledelsen i Gumpen, og vi vet ikke enda hva som skjer annet enn det som står i avisen, sier Per Øystein Gumpen til VG. 

Styreleder Gitmark sier til avisen  at de vil beholde avtalene de har, men at de vil ha på plass en ny avtalestruktur. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS