Kasper Dylan Dahl og Anders Bakken Ambjørnsen ble mestvinnende med hele ti priser på Gullkalven.

Talentene fra Kristiania og POL mestvinnende på Gullkalven

Torsdag kveld ble den største studentkonkurransen innen kreativ kommunikasjon arrangert for 34 gang.

Publisert Sist oppdatert

Det ble en stor kveld for kreatørduoen Kasper Dylan Dahl og Anders Bakken Ambjørnsen fra Høyskolen Kristiania og POL på torsdagens Gullkalven-prisutdeling. 

Praktikantene ble mestvinnende med hele ti priser, inkludert tre gull, fire sølv, én bronse og to diplomer. 

Overraskende seier

– Vi forventet ikke dette i det hele tatt, og har knapt noen gang blitt så overrasket. Forventningene våre var lave, og vi trodde vi ville være heldige om vi fikk med oss et diplom hjem, sier Dylan Dahl til KOM24.

Duoen vant priser i kategoriene DM, print, digitalt, utendørs, media, og kampanje. I fjor sendte de også inn arbeider, men vant ingenting. Derfor kom de ti seierne som et sjokk. 

– Kvelden kunne ikke blitt bedre. Nivået var utrolig høyt for alle studentene som deltok, og casene deres var helt sinnssykt gode, skryter han videre.

Kreatørene beskriver seieren som et resultat av tre år med hardt arbeid.

– Vi har brukt mange lange kvelder etter jobb og skole på å jobbe med prosjektene våre, sier Bakken Ambjørnsen og legger til at de ofte satt oppe til tre om natten for å redigere casefilmer og diskutere løsninger.

Se alle casene her

– Sinnssyk reaksjon

Kreatørduoen beskriver Gullkalven som et ekstremt viktig arrangement for studenter.

– Det er en pris med et spesielt sted i norsk reklamebransje. Mange bransjefolk følger med på Gullkalven, og det har blitt en viktig arena for å vise fram unge talenter, sier Bakken Ambjørnsen.

KOM24 skrev tidligere i år at arrangørene av Gullkalven slet med å finne nye folk til styret og ropte på økonomisk hjelp fra byråene. Med støtte fra blant andre Anorak, POL og Morgenstern, klarte de å samle inn omtrent 100.000 kroner.

– Jeg er veldig glad for at POL valgte å støtte Gullkalven. Det var viktig for arrangementets overlevelse, sier Dylan Dahl.

Kvelden ble en stor suksess for duoen, som beskriver opplevelsen som både overraskende og inspirerende.

– Det var en helt fantastisk kveld. Vi hadde med oss en heia-gjeng fra POL som hypet oss opp hele tiden. Det var en herlig og sinnssyk reaksjon da vi skjønte at vi ble mestvinnende.

Kreatørduoen skulle egentlig avslutte praksisperioden hos POL til jul i fjor, men fikk forlenget perioden til juli.

– Vi håper jo at vi kan forlenge det til evig tid. Det hjelper i hvert fall med noen «kalver», avslutter Dylan Dahl.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS