Stadig flere eiendomsutviklere ber om råd og bistand fra First House. Selskapet  styrker derfor eiendomsteamet ved å hente tidligere byrådssekretær for  byutvikling, Anders Bergsaker.
Stadig flere eiendomsutviklere ber om råd og bistand fra First House. Selskapet styrker derfor eiendomsteamet ved å hente tidligere byrådssekretær for byutvikling, Anders Bergsaker.

First House styrker seg på eiendom

– Politikken blir stadig viktigere for butikken, også i eiendomsbransjen.

Publisert

– Politikken blir stadig viktigere for butikken, også i eiendomsbransjen. Vi merker en økende pågang fra eiendomsutviklere som har behov for hjelp i reguleringsprosesser og planutvikling, sier administrerende direktør Per Høiby i First House i en pressemelding.

Anders Bergsaker hentes fra Burson hvor han de siste fem årene har vært fagansvarlig for eiendom. Den tidligere Venstre-politikeren har også vært byrådssekretær for byutvikling i Oslo. 

Nå blir han partner i First House og leder for selskapets satsing på eiendomssektoren. 

Samtidig med Bergsaker, henter First House inn tidligere næringssjef i Lillestrøm kommune, Maria Hoff, som assosiert partner for en periode. 

Hun har erfaring fra politikken som statssekretær i barne- likestillings og inkluderingsdepartementet, vært rådgiver for Fremskrittspartiets stortingsgruppe innen energi og klima og rådgiver i NHO på samme tema. 

– Helhetlig by- og stedsutvikling handler om alt fra energibruk, mobilitet og nye teknologiske løsninger, i tillegg til selve byggene. Jeg tar med meg erfaring fra både politikk og kommunal sektor og ser frem til å kunne bistå eiendomsutviklere i ulike faser av prosjektene deres, sier Hoff. 

I tillegg til Bergsaker og Hoff, består eiendomsteamet til First House blant annet av Julian Farner-Calvert, tidligere statssekretær og byrådssekretær i Oslo, samt Odd Hoen-Sevje, som var rådgiver for Erna Solberg ved statsministerens kontor og på Stortinget.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS