Ragnhild Ask Connell er NFFs nye kommunikasjonsdirektør.
Ragnhild Ask Connell er NFFs nye kommunikasjonsdirektør.

Ragnhild Ask Connell ny kom-direktør i NFF

Vi ser frem til å få henne med på laget.

Publisert Sist oppdatert

48-åringen, som er bosatt i Lier, er også styremedlem i Strømsgodset Toppfotball og har i tillegg vært trener i barnefotballen for et lokalt guttelag. 

Det skriver Norges Fotballforbund i en pressemelding.

– Norsk fotball står overfor flere bærekraftsutfordringer som vi må finne gode løsninger på i samarbeid med myndighetene. Ragnhilds erfaring og kompetanse på dette området vil bli svært verdifullt for NFF i årene som kommer. Vi ser frem til å få henne med på laget, sier generalsekretær i NFF, Karl-Petter Løken, i pressemeldingen.

Ask Connell har blant annet en bachelor i journalistikk og offentlig informasjon fra Emerson College i USA og har tatt masterprogrammet PR-ledelse og strategisk kommunikasjon ved BI i Oslo. 

I tillegg til lederstillinger i Glitre Energi-konsernet, har hun tidligere jobbet som journalist for Drammens Tidende og Aftenposten og jobbet med kommunikasjon for New England Revolution i MLS.

– Jeg brenner for fotballens samfunnsrolle og den unike posisjonen fotballen har i norsk idrett og samfunnsliv. Fotballen har fått ansvaret med å ta vare på alle, samtidig som det er forventninger om å hevde seg på toppnivå i verdens største idrett. Det er en formidabel utfordring. Samtidig er det nettopp i dette spennet det blir interessant og spennende å jobbe, sier Ask Connell.

Hun vil starte i stillingen 1. januar og vil da samtidig fratre sine styreverv i Norsk Toppfotball og Strømsgodset Toppfotball. 

– Strømsgodset ønsker Ragnhild lykke til med ny og spennende utfordring på Ullevaal, sier styreleder Finn Egil Holm.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS