Petoros stand på ONS ble kåret til årets beste. Det er et lokalt byrå som står bak jobben.

Stavanger-byrå bak årets beste stand på ONS

Det er stor prestisje bak det å vinne årets stand. Lokalt byrå bygde standen.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag ettermiddag ble det klart at det er Petoro som har den beste standen på årets ONS.

Det mener i alle fall en jury, som har kåret de beste standene.

Konkurransen er delt inn i de over og de under 50 kvadratmeter og i den største klassen var det altså Petoro som stakk av med seieren.

I begrunnelsen skriver juryen at de fremhever hvordan utstillingen kunstferdig skildret utfordringene i offshoreindustrien gjennom en kreativ parallell til eventyret om Askeladdens reise til Soria Moria. 

Hovedpunktet i standen var en tolkning av Th. Kittelsens berømte maleri, gjenskapt ved hjelp av utallige Rubik's kuber. Denne unike metaforen understreket Petoros tilnærming til det grønne skiftet. 

Standen, som var preget av bruken av naturlige materialer og en varm fargepalett, var både subtil og elegant. Juryen roste teamet for effektivt å formidle sitt budskap, noe som gjorde standen til et høydepunkt på utstillingen.

Det er Stavange-byrået Melvær&Co som står bak vinnerstanden og de stod faktisk bak tre av fem av de nominerte. 

– Er jeg stolt av gjengen? Helt sjukt! Er jeg ydmyk? Sorry Linkedinfluencere, men: nei. Dette er vi rett og slett gode på. Putt det på skiva og spis det opp, skrev Andreas Melvær da det ble kjent at de hadde så mange stands i finalen.

NPG var og med på vinnerjobben.

I klassen for de mindre standene var det DeepOcean som vant.

Juryen likte hvordan deres utstilling var designet for å gi besøkende følelsen av å være dypt under vann. 

Standens sofistikerte og subtile design, med grønne og blå frynser, ga en perfekt bakgrunn for å vise frem deres høyteknologiske løsninger for overvåking av undervannsinstallasjoner. 

Juryen var spesielt imponert over det engasjerte og kunnskapsrike personalet, som formidlet fordelene med DeepOceans teknologiske løsninger gjennom samtaler og interaktive spill.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS