Ann Mari Nygjerde overtar lederjobben i FRAM rekruttering etter Bård Idås.
Ann Mari Nygjerde overtar lederjobben i FRAM rekruttering etter Bård Idås.

Ann Mari Nygjerde overtar roret i FRAM

– Jeg ser fram til å mønstre som kaptein og bygge videre på det sterke fundamentet vi har lagt de siste to årene, sier Ann Mari Nygjerde.

Publisert Sist oppdatert

Hun overtar som daglig leder i rekrutterings- og rådgivningsbyrået FRAM etter Bård Idås, som har hatt rollen siden selskapet ble etablert i januar 2023. 

– Vi har hele tiden hatt en plan om å bytte på lederrollen. Ann Mari er en av grunnleggerne av selskapet, og jeg gleder meg til å se hun ta byrået videre. Vi trenger flere dyktige kvinnelige ledere i bransjen, og Ann Mari er rett person til å styre FRAM mot nye horisonter, sier Idås. 

Ann Mari Nygjerde (45) har erfaring fra flere ledende rekrutteringselskap før hun startet FRAM i 2023. Hun er utdannet journalist og har tilleggsutdannelse i ledelse fra BI. Hun har også jobbet som journalist og leder i NRK. 

- Målet er å levere enda større verdi til kundene våre og kontinuerlig forbedre oss. Vi er stolte over å ha mange lojale kunder, samtidig som vi utvikler nye kundeforhold og utvider til nye markeder, sier Nygjerde. 

Idås blir i selskapet og skal fortsatt jobbe tett med nye og eksisterende kunder. I tillegg går han inn i rollen som styreleder. 

FRAM hadde lønnsomhet i første driftsår, og opplever vekst i 2024 - selv om markedet for rekruttering generelt har vært krevende de siste årene. I 2024 styrket FRAM laget med Camilla Bartnes

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS