Ida Haarberg Jørgensen, John Daniel Hertzenberg og Malin Skulstad Driveklepp er ny bærekrafttrio i XXL.

Ny bærekrafttrio på plass hos XXL

Malin Skulstad Driveklepp er ansatt som ny bærekraftsjef, Ida Haarberg Jørgensen som ny produktsamsvarspesialist og John Daniel Hertzenberg som ny bærekraftkontroller.

Publisert

Som ny bærekraftsjef vil Skulstad Driveklepp lede arbeidet med å sikre at XXL når sine mål innen ESG. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har over ti års erfaring som konsulent hos PwC og Sprint, med spisskompetanse innen strategi, forretningsutvikling og bærekraft.

– Jeg tror på at sportsbransjen har et stort positivt potensial knyttet til både sosial og miljømessig bærekraft, og min motivasjon for å bli en del av XXL er sterkt forankret i selskapets formål om at «Sports unite all», sier hun i en pressemelding.

Ida Haarberg Jørgensen trer inn i rollen som produktsamsvarspesialist og vil ha ansvar for å sikre at XXL overholder alle gjeldende regler for produktsikkerhet og emballasje.

Ida er utdannet tekstilingeniør fra Nederland og kommer fra flere år i Active Brands.

– Å få muligheten til å jobbe i en stor og etablert aktør som XXL er svært spennende, særlig med tanke på den innflytelsen XXL har i markedet. Min hovedoppgave vil være å sikre at produktene vi selger er trygge for våre kunder, for verdikjeden, og ikke minst for miljøet, sier Haarberg Jørgensen.

John Daniel Hertzenberg vil som ny bærekraftkontroller ha ansvaret for å følge opp XXLs klimaregnskap og sikre at rapporteringen skjer i samsvar med gjeldende standarder, som CSRD.

Hertzenberg er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med spesialisering innen energi, naturressurser og miljø, der den avsluttende masteroppgaven omhandlet bærekraftsrapportering.

– Jeg opplever at selskapet tar dette på alvor og har et mål om å være en ledende aktør på nettopp dette området, sier Hertzenberg.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS