Kaia Tetlie og Haakon Mathias Rønning er godt fornøyde med 2023-resultatene, til tross for en liten nedgang fra i fjor.
Kaia Tetlie og Haakon Mathias Rønning er godt fornøyde med 2023-resultatene, til tross for en liten nedgang fra i fjor.

Tok 13,3 millioner kroner i utbytte etter superår

Men CC må se at resultatet svikter 

Publisert

– Jeg er stolt av at vi holder oss på rekordnivå, og får jobbe med de dyktigste kundene i markedet, sier Kaia Tetlie, som deler rollen som managing partner med Håkon Mathias Rønning, sier Kaia Tetlie i Corporate Communications i en pressemelding.

Byrået hadde en byråinntekt på 86,8 millioner kroner i 2023, noe som er omtrent på nivå med året før, da de endte på 87,9 millioner kroner. 

Driftsresultatet gikk ned fire millioner og endte på 17,5 millioner kroner og de tar et utbytte på 13,3 millioner kroner. 

Mindre aktivitet er forklaringen på nedgangen.

– Finansiell kommunikasjon og investorrelasjoner er en del av Corporate Communications’ kjernevirksomhet. I 2023 var det få børsnoteringer og generelt lavere aktivitet i transaksjonsmarkedet. Nå tror selskapet situasjonen er i ferd med å endre seg, sier Håkon Mathias Rønning i pressemeldingen.

Han sier at de nå merker at aktiviteten er på vei opp i finansmarkedet. 

– Vi jobber med flere selskaper som nå setter fart på børsnoteringsprosessene sine. Vi har også en rekke oppdrag innen fusjoner og oppkjøp, sier han.

Byrået har 32 ansatte nå, så langt i 2024 har selskapet rekruttert Kristin Antonsen Brenna og Henrik Geelmuyden.

– Vi har i løpet av de siste årene tatt viktige steg og sikret enda mer bredde og dybde i staben vår. Nå har vi en plattform som gjør at vi konkurrerer om de aller mest omfattende kommunikasjonsoppdragene i norsk nærings- og organisasjonsliv, sier Tetlie.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS