Oskar Westerlin markerte seg stort under fjorårets Vixen Awards.

Vixen Awards åpner for nominasjoner og har ny juryleder på plass

– Mangfoldet av influensere i dag er enormt.

Publisert

–Jeg har tidligere sittet i juryen, og synes det er veldig positivt hvordan VIXEN Awards hele tiden har jobbet med kontinuerlig styrking av både kriterier og kategorier. Som å innføre kategorien «Kunnskap»,som gjør det mulig for alle som brenner for noe innenfor et hvilket som helst fagfelt, å bli nominert, sier Camilla Kim Kielland i en pressemelding.

Hun er ny juryleder i Vixen Awards, som nå har åpnet for innsending av nominerte. 

Publikum kan kun nominere én influenser i samme kategori én gang, men må gjerne nominere flere personer i samme kategori.

Alle som er påvirkere via egne kanaler eller sosiale medier kan nomineres, uavhengig av om påvirkningen skjer i podkast, på Instagram, YouTube, TikTok eller tilsvarende kanaler.

Topp 40 nominasjoner i hver kategori går videre til juryens vurdering. 

Semifinalister slippes 22. november, med inntil 15 semifinalister i hver kategori.

Publikums stemmer teller 40 prosent mot juryens 60 prosent i de fleste kategoriene. 

Men i kategoriene «Årets sterke mening»,«Bærekraft» og «Business»er det juryen som velger ut semifinalister, finalister og vinnere.

«Folkets favoritt» er en ren publikumskategori. Her er det folket som bestemmer.

I tillegg til kategorispesifikke kriterier vurderer juryen hver enkelt influenser etter en rekke generelle kriterier som kreativitet,kritisk tenkning,bærekraft og andre verdigrunnlag.

VIXEN har i år samlet hele sju juryer med til sammen 37 jurymedlemmer som skal finne fram til de beste influenserne i 2024. 

– Mangfoldet av influensere i dag er enormt, og i stadig utvikling, noe også kategoriene i VIXEN Awards gjenspeiler. For å være en influenser må du selvsagt ha et visst antall fans, men at du må også være et godtforbilde, være kreativ, nyskapende og ha en tydelig stemme,

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS