Daglig leder i Kruse Larsen, Jan-Erik Larsen, medeier i Pressure, Birgitta Pagot og byråleder i Pressure, Celine Gran.

Kruse Larsen og Pressure vokste videre i 2023

– Dette har vært et intenst år, der kundene har trengt oss enda mer enn tidligere.

Publisert Sist oppdatert

Kruse Larsen økte omsetningen fra 63,5 til 71,1 millioner kroner. Pressure økte omsetningen fra 18,3 til hele 23,7 millioner kroner. Totalt omsatte de to selskapene for 94,8 millioner kroner i 2023, som er 13 millioner mer enn året før.

Det melder selskapene selv i en pressemelding. 

- Vi er veldig fornøyde med det vi har levert i 2023, som var et krevende år for mange, både i bransjen spesielt og næringslivet generelt, sier daglig leder i Kruse Larsen, Jan-Erik Larsen, i pressemeldingen.

Selskapene har sett spesielt stor vekst innen energi, bærekraft, helse og krisekommunikasjon. 

- Dette har vært et intenst år, der kundene har trengt oss enda mer enn tidligere. Vi har måttet vokse i takt med behovet, også på ekspertise og bredden i tjenestene vi leverer, sier daglig leder i Pressure, Celine Gran. 

Begge selskapene leverte samtidig lavere overskudd enn året før. Larsen sier de lever godt med svekkede resultater i tiden som dem er i nå.

- Vi har valgt å bare kutte kostnader som ikke påvirker trivselen eller kulturen på huset. Kundene våre får bedre leveranser når folk har det bra, og det vil vi tjene på i lengden, sier han. 

I mars ble et tredje byrå i kommunikasjonshuset lansert. Rolf Ellingsen Aaneland er nå daglig leder i Kime analyse og kommunikasjon. Selskapet er spesialisert innen PR, analyse og kommunikasjon, og satser særlig på omdømme og merkevare på selskapsnivå.

- Kime har fått en flott mottakelse, og vi er allerede i gang med mange spennende prosjekter og kunder. Om kun kort tid vil vi også annonsere våre første ansettelser, sier Aaneland.

Pressure har nå ti ansatte, opp fra seks i 2022. Kruse Larsen har 22 ansatte, som er ganske likt året før skriver de. Selskapene deler hovedkontoret i Oslo, og Kruse Larsen har også et kontor i Trondheim. Kime er fortsatt kun én ansatt.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS