Thomas Frantsvold, tidligere redaksjonssjef i DN, rykker opp til å bli partner i  Corporate Communications
Thomas Frantsvold, tidligere redaksjonssjef i DN, rykker opp til å bli partner i Corporate Communications

Fire opprykk i CC – Thomas Frantsvold blir ny partner

Den tidligere redaksjonssjefen i DN rykker opp til å bli partner etter to år i CC

Publisert Sist oppdatert

– Thomas er et av de skarpeste hodene i medie- og kommunikasjonsbransjen. Han kan medielandskapet til fingerspissene, og når han omsetter dette til unike og treffsikre analyser og strategisk kommunikasjon er det ikke rart at kundene våre ikke får nok av ham, sier managing partner i Corporate Communications, Tone Vesterhus, i en pressemelding. 

Jakob Stig Dyvik og Thor Steinhovden rykker opp til seniorrådgivere, begge etter to år som rådgivere i CC. Julie Gaathaug rykker opp til rådgiver etter at hun kom inn som konsulent.
Jakob Stig Dyvik og Thor Steinhovden rykker opp til seniorrådgivere, begge etter to år som rådgivere i CC. Julie Gaathaug rykker opp til rådgiver etter at hun kom inn som konsulent.

Frantsvold ledet i mange år Dagens Næringslivs nyhetsredaksjon, hvor han hadde et overordnet ansvar for finansområdet, som omfatter børs og markedsdekning, løpende selskapsdramaer, økonomisk kriminalitet og store satsinger.

I CC jobber han spesielt med særlig krevende mediesituasjoner, for kunder på tvers av bransjer, og med en særlig vekt på aktører innen energi og energiomstillingen. 

– Det er en fryd å jobbe i CC og med CCs kunder, og det er gøy og givende å hjelpe selskaper og personer som opplever vanskelige situasjoner med å navigere trygt. Jeg gleder meg til hver eneste dag på jobben, hvor de aller beste dagene er når vi får det taktiske i hverdagen til å henge sammen med strategien, sier Thomas Frantsvold. 

Samtidig rykker Jakob Stig Dyvik og Thor Steinhovden opp til seniorrådgivere, begge etter to år som rådgivere i CC. 

Julie Gaathaug rykker opp til rådgiver etter at hun kom inn som konsulent i august i fjor. 

CC har nå 31 ansatte, hvorav 18 partnere.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS