Fra venstre: Blant de nye medarbeiderne finner vi, Peter Skaar Nordby, Ivar Hembre, Dag Hara, Helle Husa, Marija Milovanovic, Eirik Stavelin, Jonathan Helgesen, Hary Mahalingam og Håkon Vadstein.

NoA Ignite med åtte nye ansettelser

Seks av dem er tidligere sommerstudenter som har fått fast ansettelse.

Publisert

– Sommerstudentprogrammet har gitt oss muligheten til å finne nye kollegaer med masse potensiale tidlig. Når vi rekrutterer folk som har vært sommerstudenter, vet vi at vi får medarbeidere som kan fylle ansvarsfulle roller, og som passer inn i vår kultur, sier Eirik Stavelin, avdelingsleder for data engineering hos NoA Ignite, i en pressemelding.

Blant de nyansatte er Peter Skaar Nordby, Jonathan Helgesen og Hary Mahalingam, alle utdannet ved NTNU, som nå begynner som junior dataingeniører. 

Alle er enige om at sommerstudenterfaringen gjorde valget om å takke ja til fast ansettelse enkelt. De ser frem til å bidra til utviklingen av kunstig intelligens innen data engineering, et felt de mener vil spille en stadig viktigere rolle i fremtiden. 

– Til tross for AI-verktøyenes popularitet, er det fortsatt stort potensiale i hvordan de kan tilpasses det norske markedet og brukes av både små og store selskaper. Denne utviklingen ønsker jeg å pushe fremover og bidra mer til, sier Mahalingam.

Ivar Hembre, også utdannet ved NTNU, har startet som junior frontend-utvikler.

NoA Ignite har også utvidet sitt designteam ved å ansette Dag Hara og Marija Milovanovic, begge med utdannelse innen industriell design fra NTNU.

I tillegg til de tidligere sommerstudentene, har NoA Ignite også ansatt Helle Husa og Håkon Vadstein.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS