Marit Elisabeth Jensen, som kommer fra stillingen som markedssjef hos eiendomsutvikleren Stor-Oslo Eiendom.
Marit Elisabeth Jensen, som kommer fra stillingen som markedssjef hos eiendomsutvikleren Stor-Oslo Eiendom.

Storm henter markedssjef

Henter ny rådgiver.

Publisert Sist oppdatert

Marit Elisabeth Jensen kommer fra stillingen som markedssjef hos eiendomsutvikleren Stor-Oslo Eiendom og blir rådgiver i Storm.

Det melder byrået i en pressemelding, tirsdag. 

– Jeg har hatt gleden av å jobbe med Storms rådgivere som deres kunde. Nå ser jeg frem til å få dem som kolleger, sier Jensen, som blir seniorrådgiver i Storm Communications. 

De siste fire årene har Jensen vært markedssjef i Stor-Oslo Eiendom, der hun særlig har bidratt til å styrke selskapet innen destinasjonsutvikling, medvirkning og midlertidig bruk av eiendom under utvikling. 

Hun står blant annet bak prosjektet «Startblokka» på Linderud, som regnes som et av de mest vellykkede prosjektene innen sosial bærekraft i eiendomsbransjen. 

Jensen er utdannet jurist, og har jobbet i eiendomsbransjen det meste av karrieren. 

Før Stor-Oslo Eiendom, var hun gründer og rådgiver i selskapet People & Places. Hun har også jobbet med konsept- og destinasjonsutvikling i Storebrand Eiendom, NorgesGruppen, Søylen Eiendom og Cushman & Wakefield.

I Storm blir hun del av et rådgiverlag som har en rekke eiendomsaktører på den åpne kundelisten, der de bistår med alt fra myndighetskontakt i reguleringssaker til posisjonering av eiendomsprosjekter og selskaper. 

Byråleder Marius Parmann i Storm Communications melder om god fart inn i høsten, og er svært fornøyd med nyansettelsen. 

– Vi har opplevd solid vekst så langt i 2024, og utsiktene fremover ser lovende ut. Vi er overbevist om at Marit vil passe godt inn på laget med sitt engasjement og sin kompetanse. Hennes dype innsikt i eiendomsbransjen vil også være en god match med våre mange kunder i denne bransjen, sier Parmann. 

PR-byrået Storm Communications spesialiserer seg på selskapskommunikasjon, posisjonering og krisekommunikasjon. Selskapet inngår i en familie av uavhengige partnereide byråer sammen med Storm Samfunn (myndighetskontakt), Smeh (reklame) og Smør (creatve tech).

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS