CEO Helge Aasen, Marianne Stigset og CFO Morten Viga i Elkem.

Marianne Stigset er ny leder for kommunikasjon i Elkem

Får ansvar for selskapets aktiviteter innen politikk og samfunnskontakt, og for å lede deres eksterne og interne kommunikasjon globalt.

Publisert

– Jeg gleder meg til å ta fatt på alle de spennende oppgavene og mulighetene denne stillingen innebærer, og bidra til Elkems oppdrag om å levere materialer som er kritiske i det grønne og digitale skiftet, sier Marianne Stigset i en pressemelding.

Stigset har over to tiår med internasjonal erfaring innen selskapskommunikasjon, investorrelasjoner, samfunn- og myndighetskontakt og bærekraft. 

Hun kommer til Elkem fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Aker Horizons ASA. 

Hun startet karrieren sin i Verdensbankgruppen og har siden hatt lederstillinger i Aker ASA, Aker Property Group AS, Bloomberg News og Corporate Communications AS, i tillegg til å være journalist for Daily Star i Beirut, og Bloomberg og BBC i London.

– Marianne har omfattende internasjonal erfaring fra kommunikasjon og myndighetskontakt. Hun vil bidra til å videreutvikle samarbeidet med Elkems viktigste interessenter og styrke vår posisjonering innen silisiumrelaterte produkter, sier konsernsjef Helge Aasen i Elkem.

Stigset har en mastergrad i internasjonale relasjoner og økonomi fra John Hopkins University School of Advanced International Studies, i tillegg til grader fra Institut d'études politiques de Paris og London School of Economics.

Hun begynte i Elkem 19. august, og rapporterer til CFO Morten Viga.

Powered by Labrador CMS