Ellevill Produksjon har nylig flyttet inn i nye lokaler i Nedre gate 5. På tross av utfordringene i reklamemarkedet, er gründer Markus Odland optimistisk med tanke på fremtiden.

Ellevill styrker laget

Filmproduksjonsselskapet ansetter tross tøffe tider i bransjen.

Publisert

Ellevill Produksjon styrker teamet ytterligere med ansettelsen av Karoline Sødal som filmfotograf og klipper.

Sødal har sin utdannelse fra Den norske filmskolen, samt bakgrunn fra fiksjonsfilm, dokumentar og produktreklame i byrået Shoots. 

Hun er begeistret for overgangen til Ellevill:

Karoline Sødal, filmfotograf og klipper i filmproduksjonsselskapet Ellevill.

– Det er utrolig spennende å bli en del av et kreativt miljø som Ellevill. Her får jeg jobbe med visuelle og meningsfulle prosjekter som virkelig utfordrer og utvikler meg som filmskaper, sier Sødal i en pressemelding.

Kjetil Bjørnevik, regissør og klipper på engasjement i filmproduksjonsselskapet Ellevill.

I tillegg kommer Kjetil Bjørnevik, fra NRK hvor han har bidratt på populære produksjoner som «GYM», «EM i hageleker» og vært serieskaper på «Fetisha sveiper». 

I Ellevill tar han på seg rollen som regissør og klipper på engasjement. 

– Ellevill er et selskap jeg har kjent til over lengre tid, som jeg hat vært nysgjerrig på. De har en fin mix av kunder, hvor jeg får muligheten til å gjøre kreative kampanjer som blir lagt merke til, sier Bjørnevik. 

Ellevill Produksjon har nylig flyttet inn i nye lokaler i Nedre gate 5. På tross av utfordringene i reklamemarkedet, er gründer Markus Odland optimistisk med tanke på fremtiden:

– Vi føler at vi har funnet vår nisje i markedet for reklamefilmer og oppdragsfilm. Våre filmkampanjer kommuniserer presist og produseres til en overkommelig pris for byråer og kunder som kjøper inn. Dette har gjort det mulig for oss å bygge langvarige samarbeid med kunder og byråer, noe som har vært viktig for vår vekst, sier Odland.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS