Fabel Media og Markant slår sammen to miljøer for å bli en større utfordrer: F.V: Nils Petter Wedege (Fabel Media), Kristoffer Miracco (Markant), Frank Petter Larsen (Markant), Silje Iselin Bøyum (Markant), Håvard Axel Kator (Fabel Media)  og Ruben Omdal (Fabel Media).
Fabel Media og Markant slår sammen to miljøer for å bli en større utfordrer: F.V: Nils Petter Wedege (Fabel Media), Kristoffer Miracco (Markant), Frank Petter Larsen (Markant), Silje Iselin Bøyum (Markant), Håvard Axel Kator (Fabel Media) og Ruben Omdal (Fabel Media).

Fabel Media og Markant skal samarbeide tettere

Det bergensbaserte design- og digitalbyrået Markant inngår et strategisk samarbeid med merkevare- og produksjonsbyrået Fabel Media, som har kontorer i Stavanger, Kvinesdal og Kristiansand.

Publisert

– Fabel Media har hatt et godt og tett samarbeid med Markant siden 2020. I skrivende stund opplever deler av virksomheten vår en såpass stor oppdragsmengde at vi har sett oss nødt til å knytte til oss flere flinke folk som leverer på vårt ambisjonsnivå og med samme brennende engasjement for kunden. Da var Markant et naturlig valg, sier Per Gunnar Økland, kreativ leder i Fabel Sør, i en pressemelding.

Markant har siden oppstarten i 2010 vært et digital- og designbyrå i vekst. 

I en tid hvor bransjen i byen har vært preget av oppkjøp og fusjoneringer, er Markant en av få gjenværende byråer av mellomstor størrelse. 

Det skal de fortsette å være, men vil gjennom avtalen med Fabel Media kunne utvide tjenestetilbudet til å inkludere blant annet film- og videoproduksjon.

– Vi har vært heldige og opplevd vekst den siste tiden, men har også et realistisk bilde på de makroøkonomiske svingningene bransjen vår blir påvirket av. Med dette som bakteppe, og med et ønske om å fortsette en sunn vekst, har vi inngått denne avtalen med Markant for å styrke fagmiljøet og tilbudet vårt til eksisterende og nye kunder, sier Økland.

Powered by Labrador CMS