Marius Myhrvold
Marius Myhrvold

KOM24 erfarer: Marius Myhrvold er ferdig i Hill+Knowlton etter 13 år – går til First House

Skal være med på satsing innen reklame og markedsføring.

Publisert Sist oppdatert

Marius Myhrvold er ferdig i Hill+Knowlton etter over 13 år i selskapet.

Det bekrefter flere kilder til KOM24.

Selv om Myhrvold ikke har oppdatert sin egen Linkedinprofil er han fjernet fra Hill+Knowtons nettsider.

Kilder sier til KOM24 at han forlot selskapet til nyttår.

First House

I Hill+Knowlton var han avdelingsleder og seniorrådgiver innen markedskommunikasjon og han har vært medlem av det kreative lederskapet i Hill+Knowlton EMEA hvor han har hatt et ansvar for opplæring av nye talenter og utvikling av felles metodikk på tvers av EMEA.

I tiden sin i Hill+Knowlton har han vært klientleder for større oppdragsgiver som Norad, Norges Handelshøyskole, Worldskills Norge, Agria Dyreforsikring, Transportansattes Forbund og Universitetet i Oslo.

Han har også vært strategisk konsulent for flere kunder som Equinor og Helse Sør og Øst, Norges Kulturråd, Norsk Veteranforbund for Internasjonal Drift og Fana Bank.

Det er ikke offentlig hva Myhrvold skal jobbe med i framtiden, men kilder KOM24 har snakket med sier at Myhrvold skal jobbe på First House sin nye satsing innen reklame og markedsføring.

– Ingen kommentar

KOM24 har vært i kontakt med Myhrvold som sier at han først om et par uker er klar til å fortelle hva han skal gjøre videre og han vil ikke bidra til denne saken.

Heller ikke Per Høiby, administrerende direktør og partner i First House er særlig pratesalig når KOM24 tar k0ntakt.

– Jeg har ingen kommentar til dette. Vi vil kommunisere det vi har å kommunisere når det er naturlig, skriver han i en SMS til KOM24 og legger til at det i beste fall vil være meget upresist å si at Myhrvold skal være med i en satsing innen reklame og markedsføring.

Vibeke Hauge skal være hentet inn som Myhrvolds erstatter i Hill+Knowlton.

Powered by Labrador CMS