Fra venstre bakre rekke: Markus Woldseth, Mathias Kolberg, Martin Røren Aarseth, Marie Haug, Rikard Næss. Fra venstre fremste rekke: Georg Groth, Tuva Gåserød, Didrik Stordahl, Astrid Bjørnø, Marte Holdø

Frend ansetter ti 

Frend får med seg ti nye ansatte som skal jobbe med digital transformasjon, AI, no-code og eCommerce.

Publisert

– Vi skal fortsette å utfordre oss selv og være stedet for neste generasjons teknologitalenter, der de kan utvikle seg og bidra til å forme morgendagens løsninger, sier Martin Fossedal Bjørnstad, daglig leder i Frend. 

De nye rekrutteringene, som inkluderer både nyutdannede og erfarne fagfolk, er et viktig steg for å dekke kundenes nåværende og fremtidige behov, skriver de i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for å få så mange nye Frends med på laget. De kommer inn med en verdifull blanding av erfaring og nye ideer, sier Bjørnstad.

Siden januar 2022 har Frend doblet antall ansatte. IT-selskapet oppgir satsing teknologier som AI og no-code som årsaken til dette.

– Som for de fleste andre i vår bransje, var 2023 et år med lavere etterspørsel. I år har dette snudd og vi ser økende etterspørsel på alle våre forretningsområder. Vi har aldri vært på et bedre sted, og ser frem til veien videre, sier Bjørnstad. 

Blant de nyansatte er Markus Woldseth, Georg Groth og Astrid Bjørnø.

– Jeg ser frem til å teste moderne teknologi og jobbe med dyktige kollegaer, sier Groth.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS