Fagleder for sosiale medier i Synlighet, Katinka Sletten.

SOMMERPRATEN

Katinkas første sommer med baby: – Hytteliv i Trysil og håp om spontanreiser

Katinka Sletten nyter sommeren med familien og deler samtidig sine beste tips for å lykkes i bransjen.

Publisert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi blant annet høre hva deres beste sommerminne er, hvilken bransjeperson de mener man bør følge med på, og hvilke råd de vil gi til unge mennesker som ønsker å lykkes i bransjen.

I dag er det Katinka Sletten, fagleder for sosiale medier i Synlighet, som svarer i Sommerpraten.

– Hva skal du gjøre i sommer?

– Blir en rolig hjemmesommer med familien, på hytta i Trysil, og på besøk hos min mor i Lillehammer. Jeg og samboeren har fått en seks måneder gammel baby i hus, så vi bestemte oss for å ta det rolig denne sommeren. Kanskje jeg klarer å få sneket inn en liten spontantur til Berlin eller Barcelona, om jeg er heldig. 

– Hva er ditt beste sommerminne? 

– Det er faktisk fra korona-tiden, hvor vi endte opp med en biltur og skikkelig Norgesferie. Vi kjørte langs norskekysten, og oppdaget stedet på Vestlandet jeg ikke har vært i tidligere. Om man ikke allerede har vært der, anbefaler jeg på det sterkeste å ta turen til Bremanger. Det er akkurat som Lofoten, bare mindre turister!

– Favoritt-is gjennom tidene? 

– Daim Balltopp. For alltid! 

– Nevn en bransjeperson å se opp for i fremtiden.

– Meri Wiik. Dyktig, empatisk og kul dame, som forteller det alt du trenger å vite om både markedsføring, dopapir og mensenprodukter. Sjekk henne ut på LinkedIn! 

– Hva er ditt beste råd til unge som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Still spørsmål om alt du lurer på. Du blir aldri utlært uansett, for ting er i konstant endring. Still spørsmål, og våg å gjøre feil, det er sånn du lærer. Om du er genuint nysgjerrig, engasjert og lærevillig har du alt du trenger for å lykkes. Det er ikke så viktig hvor god du er i forskjellige annonseringsverktøy osv., det kan hvem som helst lære seg. 

– Du må være med i et realityprogram. Hvilket velger du, og hvorfor?

– The Circle på Netflix. Det er favorittprogrammet over alle favorittprogrammer. Som introvert virker det å bli stengt inne i en leilighet for meg selv over noen uker egentlig helt greit, og dessuten virker det morsomt å bli kjent med mennesker du ikke kjenner fra før, kun via tekst. Jeg tror det hadde vært veldig interessant, og samtidig et program som ikke bringer med seg for mange skandaler. Så, sign me up! 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS