Nathalie Roksvåg Stølen blir ny partner i Storm
Nathalie Roksvåg Stølen blir ny partner i Storm

Nathalie Roksvåg Stølen blir ny partner i Storm

– Det var et naturlig valg å invitere henne inn som partner.

Publisert

Stølen kom til Storm for fem år siden. 

– Nathalie har vært en viktig del av utviklingen til Storm så å si siden starten. I tillegg til å tilføre våre kunder sin erfaring og kompetanse, har hun bidratt den faglige og kulturelle utviklingen til selskapet. Det var et naturlig valg å invitere henne inn som partner, og vi er veldig glade for at hun takket ja til det, sier styreleder Per Valebrokk i Storm Communications i en pressemelding.

Nathalie Roksvåg Stølen kom til Storm våren 2019 etter å ha vært rådgiver i Kruse Larsen i fire år. 

– Det har vært lærerike og gode år i det som på kort tid har blitt et av landets beste byråmiljøer, med viktige og interessante kunder og oppdrag, sier Nathalie Roksvåg Stølen. 

I tillegg til Per Valebrokk og Nathalie Roksvåg Stølen, består partnerskapet i Storm Communications av Marianne Krey-Jacobsen, Thomas Holst-Hansen og byråleder Marius Parmann. 

PR-byrået spesialiserer seg på selskapskommunikasjon, posisjonering og krisekommunikasjon. Selskapet inngår i en familie av uavhengige partnereide byråer sammen med Storm Samfunn (myndighetskontakt), Smeh (reklame) og Smør (creatve tech).

– Vår strategi er å bygge solide fagmiljøer innen kommunikasjon og kreativitet rundt de beste folka. Vår erfaring er at de flinkeste også er de hyggeligste, noe Nathalie er enda et godt eksempel på, sier Per Valebrokk.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS