Per Høiby varsler nå sin avgang som First House-sjef.

Per Høiby går av som First House-sjef – etterfølgeren er klar

Etter å ha ledet First House siden oppstarten i 2010, går Per Høiby av som managing partner i annet kvartal 2025.

Publisert Sist oppdatert

Nåværende partner i selskapet, Jon Georg Dale, er ansatt som hans etterfølger.  

– Dette er et lenge planlagt skifte. Per Høiby har styrt First House på en utmerket måte i snart 15 år, og nå forbereder vi det første lederskiftet siden oppstarten. Vi er veldig glade for at Jon Georg Dale har takket ja til å overta stafettpinnen, sier selskapets styreleder, Kari Holm Hejna, i en pressemelding.

Ansettelsen av Dale som ny managing partner skjer etter en grundig prosess, der også flere eksterne kandidater har vært vurdert. 

– Etter samtaler med flere gode kandidater har styret landet på at Jon Georg er den beste til å lede First House i tiden som kommer. Jon Georg kjenner virksomheten og kulturen vår, han er en erfaren og etterspurt rådgiver og er god med folk, fortsetter Hejna. 

Jon Georg Dale er opprinnelig fra Møre og Romsdal og bor i Oslo. 

Han har levd i og av politikken i mange år, før han startet sin rådgiverkarriere i First House i 2021.  

– Det er en ære å få overta stafettpinnen i et så veldrevet selskap som First House. Det er store sko som skal fylles. First House er et hus med mye kompetanse, og jeg gleder meg stort til å videreutvikle tjenestene til kundene sammen med dyktige kollegaer. First House skal fortsatt være Norges fremste kommunikasjonsbyrå. For å oppnå det, må vi skape merverdi for kundene, sier Jon Georg Dale. 

Lederskiftet finner først sted i annet kvartal 2025. 

Per Høiby fortsetter som partner i First House også etter skiftet, og han fortsetter i rollen som daglig leder for Bridge Advise, eierselskapet bak en rekke nyetableringer under samme eierparaply som First House. 

– På kort sikt blir alt som det pleier, men i løpet av høsten kommer vi naturligvis til å bruke en del tid på å planlegge for en best mulig overlevering til Jon Georg. Deretter ser jeg fram til å fortsette å jobbe med kunder i First House samtidig som jeg gleder meg til å jobbe videre med de nye og spennende selskapene som vokser fram her i Øvre Vollgate, sier Per Høiby.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS