Fra venstre: Tuva Bakken, DJ Walkie, Jarle Ring og Christian Svenningsen

JCP-maskoten gir ut singel på Warner Music

A Walk In The Park-maskoten DJ Walkie debuterer som artist.

Publisert Sist oppdatert

Siden 2018 har JCP Arena arrangert gratisfestivalen A Walk In The Park. Dette er en familiefestival, og ingen er mer populære enn maskoten DJ Walkie. 

Fredag 10. mai gir han ut sin første singel «Når du smiler». 

– Vi er veldig fornøyde med å ha inngått samarbeid med Warner Music Norway, og at vår egen maskot DJ Walkie nå er en del av den stjernespekkede stallen deres, sier Jarle Ring, daglig leder i JCP Arena og ansvarlig for A Walk In The Park, i en pressemelding.

25. mai står DJ Walkie på scenen for første gang denne festivalsesongen. Årets første festival finner sted i Drammen, og de fremmøtte får se livepremieren på den splitter nye sommerhiten. 

– Jeg ønsker å få barn og foreldrene deres opp av sofaen og ut i parkene. Der er det grønt og fint, helt gratis å delta, og jeg kan love god stemning, sier DJ Walkie selv. 

Det er akkurat dette hans første singel handler om:

«Jeg skal i parken vil du bli med - oh yeah

Gode tider og det blir ikke bedre enn det

Har tusen tanker, men jeg glemmer alt når du smiler til meg

Har tusen tanker, men jeg glemmer alt når du smiler til meg»

Warner Music Norway gleder seg over samarbeidet med JCP Arena og DJ Walkie om å gi barn og unge god musikk, som også de voksne ikke har noe imot går på repeat i bilen. 

– Det blir veldig gøy å jobbe med DJ Walkie fremover, og å se hva vi kan få til sammen. God barnemusikk er viktig, noe man kanskje glemmer av og til. Her har vi fått med oss flinke folk til å lage noe vi håper blir en favoritt for mange i sommer, sier prosjektleder i Warner Music Norway, Christian Svenningsen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS