Sindre Beyer, Khorist Kustani og Stine Grøndahl Sesseng
Sindre Beyer, Khorist Kustani og Stine Grøndahl Sesseng

TRY henter McKinsey-rådgiver

Styrker sin satsing på management consulting.

Publisert

TRY har hentet McKinsey-rådgiveren Khorist Kustani.

Det melder de i en pressemelding, onsdag kveld.

Kustani starter i TRY etter seks år i McKinsey Norge. Han har vært medforfatter av McKinseys toneangivende «Norge i morgen»-rapporter og programleder for podcasten "I morgen", hvor han har satt fokus på fremtidens utfordringer og løsninger.

– Jeg har jobbet med TRY tidligere og har lenge vært fascinert av tanken om å kombinere forretningsrådgivning med utvikling av kreative og teknologiske produkter og tjenester. Det skjer i stor grad i dag, men jeg ønsker å bidra til at det kobles enda sterkere til det forretningsstrategiske. Det er masse kraft i skjæringspunktet her, sier Kustani i pressemeldingen.

I sin nye rolle som rådgiver i TRY Råd vil Kustani ha hovedansvaret for å hjelpe kunder på tvers av TRY-konsernet med forretningsstrategi og ledelsesrådgivning. 

Hans bakgrunn som siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, med spesialisering innen strategi, finans og data, gir ham et solid fundament for å støtte kunder med å realisere sine strategiske mål. 

– TRY har alltid tilpasset seg markedets behov, og vi har lyttet til kundene våre. Flere ønsker tjenester som kombinerer dyp forretningsforståelse med kreativ og operativ gjennomføring. Khorist blir en nøkkelperson i denne satsingen, sier Sindre Beyer, konsernsjef i TRY.

 Gjennom ansettelsen og TRYs evne til å drive kreativ problemløsning ønsker de å støtte kunder med å utvikle, og realisere, strategier innen flere områder. Herunder finansiell posisjonering og forbedring, kommersialisering, vekst og innovasjon.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS