Anders Berg (Oslo Taxi) og Cato Cocozza (EHL)

Taxifix blir hovedpartner i Elitehockeyligaen

– Hockey er en sport som betyr mye for mange på et nasjonalt nivå.

Publisert

Taxifix er en taxiformidlingsapp som eies av Oslo Taxi-konsernet.

Nå skriver de i en pressemelding at de går inn på sponsorsiden til Norges øverste liga i ishockey.

– Samarbeidet gir oss muligheten til å være synlige i flere av byene hvor vi er etablert med lokale taxisentraler, samtidig som at vi får ta del i ligaens og klubbenes markedsføringsaktiviteter. Vi ser frem til å engasjere oss direkte med både spillere og publikum sier salgssjef i Cencom, Kevin Gonaseelan.

Taxifix formidler 150 000 turer i måneden og har over 550 000 brukere over hele landet, opplyser de.

Sentraler over store deler av Norge benytter seg av Taxifix.

– Vi er glade for muligheten til å jobbe sammen med Elitehockeyligaen og bidra til utviklingen av sporten i Norge. Vi er imponerte over veksten EHL visste i 2023/2024 sesongen og konkluderte raskt med at dette var en god tid å komme inn på. Vi er ganske sikre på at vi skal kunne vokse sammen, sier Anders Berg, markedssjef i Oslo Taxi.

EHL er meget fornøyd med den nye hovedsponsoren og ser frem til å få på plass en norsk aktør som har sterke lokale røtter inn i et samarbeid med ligaen.

– Med en sterk nasjonal aktør på laget, er vi sikre på at deres aktivisering og engasjement vil bidra til å skape økt interesse for EHL, noe som vil løfte hele ligaen. Det er også utrolig spennende at Taxifix har drosjesentraler godt etablert i flere av byene klubbene befinner seg i avslutter daglig leder EHL, Cato Cocozza.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS