Administrasjonen i MFO (f.v): Administrasjonssjef Elise Løining, daglig leder Ida Cecilie Wille, Chief dog officer Alba og markedssjef Anniken Englund.

Ida Cecilie Wille blir ny daglig leder i MFO

Etter sju år som daglig leder overlater Anna Andrea Hvinden ansvaret til Ida Cecilie Wille fra 1. oktober 2022.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det melder MFO på egne nettsider.

– Da jeg tok over MFO for 7 år siden hadde vi noen hundre aktive medlemmer. I dag samler vi godt over 4000 engasjerte markedsførere og andre kommersielle hoder. Jeg er så stolt av hva vi har fått til! sier Anna Hvinden.

– Jeg startet på denne reisen alene i administrasjonen, uten penger på bok, uten kontorer eller nettside og med et veldig klart moderniseringsbehov, forteller hun.

I dag jobber har de fullsatte arrangementer, lønnsom drift hvert år og bare i 2022 har de ønsket mer enn 500 nye medlemmer velkommen.

Nå overtar altså Ida Cecilie Wille stillingen.

Hun har de siste årene vært rådgiver i byråene Geelmuyden Kiese og Schjærven Reklamebyrå.

– Jeg har en sterk lidenskap for kommunikasjon og jeg ser potensial i å øke kredibiliteten til markedsføring som mer enn kjøp og salg av annonser og plasseringer. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på denne oppgaven, sier Wille.

Målsettingen hennes er at MFO skal fortsette å vokse og være en solid partner for alle markedsførere.

– Å sikre MFO som en pålitelig partner og formidler av kommunikasjon og markedsføring er det jeg vil bruke mest tid på, sier Wille.

Powered by Labrador CMS