
Inntektene stupte i 2024 – men nå tjener de penger
TRE har vært gjennom tøffe år. Nå tar de nye grep for å utnytte lokalene sine bedre.
(Bergen:) – 2023 var et utfordrende år og 2024 har blitt brukt til å rigge oss for det markedet vi står i. Nå er vi riktig skalert for videre vekst.
Det sier Anna Torgersen i design- og teknologibyrået Tre.
Etter et 2023 der de gikk tre millioner kroner i minus og måtte se at inntektene gikk nedover, ble 2024 hakket bedre.
Det ble nok et år med krympende inntekter, byråinntekten stoppet på 22,6 millioner kroner, 4,7 millioner kroner svakere enn året før. Men resultatet ble likevel nesten 3,5 millioner bedre og endte på like over 400 000 kroner i pluss.

– Vi gleder oss over positive tall fra i fjor, nye store samarbeid med flere lokale kunder i Bergen som Universitetet i Bergen, BOB og Fana Sparebank, sier hun.
Og nå skal de satse på å få større aktivitet i lokalene sine i Bergen, gjennom utleie. Konseptet har fått navnet Krysset, etter beliggenheten.
– Krysset skal leve som et selskapslokale som alle andre selskapslokaler. Så vil vi bruke det til å koble det tettere på oss de gangene kunder og samarbeidspartnere vil samjobbe, ha workshops eller avslutning med middag i et privat lokale, sier Hans Fredrik Hag, som er kommersiell leder i Tre.
– Hvorfor gjør dere dette? Er det for dere trenger mer inntekter, står lokalet tomt eller hva er det?

– Nei, lokalet nede bruker vi vær eneste dag til samlinger med kunder og vi spiser lunsj der nede. Men så var meningen med disse lokalene, fra starten av, at de skulle være et vindu ut mot gaten, men vi vil åpne opp mer, sier han.
Målet er at de skal være et lokale for fag og fest.
De har allerede leid ut til flere ulike typer arrangement, men han sier det har vært litt kronglete kommunikasjonsmessig.
– Så da må vi bare ta vår egen medisin og forenkle det for brukeren og bare lage det som et konsept, sier han.
Men selv om det skal leve som et eget selskapslokale, er hensikten og å få oppmerksomhet rundt hvem de er som selskap.
– Vi tror at jo fler som blir nysgjerrige på bygget og hva som holder til her, jo flere kunder blir interessert i oss, sier han.
Med seg på laget får de Ypper, som står for maten. Mat- og drikkeselskapet Ypper er et uavhengig media som publiserer innhold både i egen nettside og flere medier i Norge.
Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no