Petter Haga flankert av kommunikasjonsrådgiverne Camilla Egner og Liv Maria Lien fra Apriil PR til venstre og partner og seniorrådgiver Bjørn J. Sørheim i Apriil PR til høyre.
Petter Haga flankert av kommunikasjonsrådgiverne Camilla Egner og Liv Maria Lien fra Apriil PR til venstre og partner og seniorrådgiver Bjørn J. Sørheim i Apriil PR til høyre.

Denne sangen skal lokke folk til å bli rørleggere

Apriil PR får med seg «Mango IPA-Petter» på partylåt for Rørentreprenørene Norge.

Publisert

I samarbeid med artist Petter Haga lanserer Apriil PR og Rørentreprenørene Norge partylåten «Rørlegger til jeg dør», en hyllest til rørleggerfaget.

Det melder de i en pressemelding.

«Rørlegger til jeg dør» er en del av Apriil PRs rekrutteringsprosjekt «Bli Rørlegger», som de driver sammen med Rørentreprenørene Norge. 

Prosjektet har som mål å øke interessen for rørleggerfaget blant unge, og har vært en suksess, med en økning på 26 prosent i søkertall til rørleggerfagene de siste årene, og en økning i kvinneandelen på 200 prosent. 

– Vi prøver hele tiden å finne på noe nytt og gøyalt med «Bli Rørlegger», og denne gangen ville vi utvide rør-universet vårt med en egen «theme-song», sier partner og seniorrådigiver i Apriil, Bjørn J. Sørheim-Queseth i Apriil PR i pressemeldingen.

– Vi håper folk vil høre den på forspill og i bilen på vei til jobb, men vi kommer også til å bruke den aktivt i sosiale medier for å spre godstemning rundt rørleggerfaget, 

Administrerende direktør i Rørentreprenørene Norge, Marianne W. Røiseland håper rørleggere over hele landet vil kjenne seg igjen i låten og gjøre den til sin egen.

– Vi ønsker med humor å vise hvor viktig rørleggerfaget er. Samtidig skaper «Rørlegger til jeg dør» stolthet for yrket, sier hun.

 Til å skrive og fremføre låten har Apriil PR og Rørentreprenørene Norge fått med seg artist Petter Haga, kjent under artistnavnene «Slam Dunk» og «Young Associates». 

Haga har over 25 millioner streams på sine låter og er blant annet kjent for Top 50-hiten «Mango IPA».

-Å lage denne låten har vært morsomt og utfordrende! Selv er jeg sivilingeniør fra NTNU, så jeg kunne ikke mye om rørleggerfaget. Heldigvis fikk jeg intervjue flere rørleggere som gladelig delte av sin entusiasme for yrket og faget. Jeg håper folk bli stolte av å være rørleggere når de hører låta, sier Haga.

- Vi håper låten blir en «heiasang», som rørleggere over hele landet har lyst til å dele, like og danse til. Og kanskje inspirerer den flere unge til å velge et liv som rørlegger. Det er et godt liv med et livslangt yrke, sier Røiseland.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS