Torgeir Micaelsen går tilbake til politikken

Torgeir Micaelsen er ferdig i TRY etter sju år

Går tilbake til politikken.

Publisert

Fredag kom nyheten om at Torgeir Micaelsen er utnevnt til statssekretær for statsråd Karianne Tung i Digitaliserings- og forvaltningsdepartementet. 

Han tiltrer med virkning fra 30. september 2024.

– Det er med en solid dose ydmykhet, men også fordi jeg mener jeg har mange ting å bidra med, at jeg har sagt ja til utnevnelsen som statssekretær i Digitaliserings- og forvaltningsdepartementet, sier Micaelsen til Kampanje, som omtalte nyheten først. 

Michalsen kom til TRY i august 2018. Han startet karrieren sin i det huset i TRY Råd, før han etter hvert ble kundedirektør i TRY Dig og så arbeidende styreleder. 

Fra 2005 til 2017 satt han på Stortinget for Arbeiderpartiet. I sin andre periode ledet han finanskomiteen på Stortinget og det budsjett- og finanspolitiske arbeidet til Arbeiderpartiet og i sin andre periode ledet han det helsepolitiske arbeidet i Stortinget for Arbeiderpartiet.

– Det er dumt å miste Torgeir. Han har vært i Try i sju år og har hatt ansvar for å bygge opp nye forretningsområder og særlig de siste årene med etableringen IT-selskapet Try Dig, der han vært styreleder og kundedirektør, sier administrerende direktør Sindre Beyer i Try-huset til Kampanje.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS