Bjørn Richard Johansen, kommersiell direktør i Geelmuyden Kiese, radgiver i Paritee, Kolbeinn Marteinsson og administrerende direktør og partner Bryndis Nielsen i Athygli.

Geelmuyden Kiese inngår partnerskap med islandsk PR-byrå

Geelmuyden Kiese, med virksomhet i Norge, Danmark og Sverige, får nå Athygli som samarbeidspartner på Island.

Publisert

Begge byråene konsentrerer seg rundt selskapskommunikasjon, myndighetskontakt, finansiell, corporate-kommunikasjon og strategisk rådgivning innen alle kommunikasjonsdisipliner.

– Vi ser frem til å styrke samarbeidet med Geelmuyden Kiese i Norden. Gjennom partnerskapet, såkalt affiliate-avtale, styrker vi begge byråenes tilstedeværelse ved å legge Island til som et tjenesteområde på Geelmuyden Kieses kart. Tilsvarende får Athygli tilstedeværelse i Stockholm, København og Oslo via Geelmuyden Kiese, sier Kolbeinn Marteinsson, administrerende direktør i Athygli, i en pressemelding.

– Samhandelen mellom Norge og Island er viktig og i vår nye geopolitiske virkelighet, med krig i Ukraina og Europa, spiller Island en stadig viktigere rolle for oss alle i NATO og Europa, sier Severin Roald som er administrerende direktør for Geelmuyden Kiese i Norge.

Geelmuyden Kiese eies av det nordiske holdingselskapet Paritee, som i november i fjor kjøpte Brands2Life med virksomhet i London i Storbritannia og New York, Minneapolis og San Fransisco i USA. 

Geelmuyden Kiese-gruppen har i dag 140 ansatte i Sverige, Danmark og Norge. 

Med Brand2Life omfatter Paritee-konsernet totalt rundt 350 rådgivere som støtter kunder i Storbritannia og USA.

Athygli har i dag syv seniorrådgivere som jobber med strategisk kommunikasjonsrådgivning fra sitt nye kontor i Reykjavik på Island.

Bjørn Richard Johansen har flere tiårs erfaring innen PR, og har ledet og arbeidet med en rekke store prosjekter innen strategisk kommunikasjon og krisehåndtering i Norge, på Island og internasjonalt.

Han var direktør for media og internasjonale relasjoner i Glitnir fra 2004-2008. I oktober 2008 ble han engasjert av Islands statsminister, Geir H. Haarde, og jobbet på Statsministerens kontor, SMK, med å lede og koordinere regjeringens krisehåndteringsoperasjon i forbindelse med finanskrisen, frem til Det internasjonale pengefondet overtok saken i desember samme år. 

Han var også initiativtaker og gründer av rådgivningsselskapet First House i Oslo i 2009. Fra 2023 har han vært kommersiell direktør i Geelmuyden Kiese og rådgiver for Paritee styret.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS