Nicklas Storeng Smelror er ansatt som seniorrådgiver i Geelmuyden Kiese.

Geelmuyden Kiese henter strategisk rådgiver fra TV 2

Nicklas Storeng Smelror er ansatt som seniorrådgiver i Geelmuyden Kiese og vender dermed tilbake til rådgivningsselskapet fra TV 2.

Publisert

Nicklas Storeng Smelror har 15 års erfaring fra medie- og kommunikasjonsbransjen, primært fra TV 2. Først som journalist innenfor en rekke fagområder, deretter har han jobbet med digital utvikling og ledelse i nyhetsorganisasjonen, samt redaksjons- og reportasjeledelse i TV 2 Nyhetene. 

Administrerende direktør Severin Roald er fornøyd med ansettelsen.

– Nicklas Storeng Smelror har erfaring som rådgiver og prosjektleder i Geelmuyden Kiese fra tidligere. Videre har han med seg fersk erfaring fra TV 2, så vi er veldig glade for å få han med på laget igjen, sier Severin Roald som er administrerende direktør i Geelmuyden Kiese, i en pressemelding.

– Det er med stor glede at jeg vender tilbake til Geelmuyden Kiese. Timingen passet helt enkelt godt både profesjonelt og privat. Med alt det spennende som skjer i byrået om dagen, føles det riktig å bli en del av Geelmuyden Kiese igjen, sier Nicklas Storeng Smelror. Jeg gleder meg for eksempel til å delta på mange spennende «Onsdag på Trekanten» fremover, sier Smelror.

Han har tidligere vært seniorrådgiver i Geelmuyden Kiese, og jobbet med kommunikasjon i Viaplay Group og TV 2. 

Smelror kommer fra rollen som kommunikasjonsansvarlig for sport i TV 2, der han jobbet med TV 2s operative og strategiske satsinger rundt kanalens portefølje av sport- og idrettsrettigheter.

– Jeg har fulgt utviklingen i Geelmuyden Kiese og sett den internasjonale satsingen til Paritee fra utsiden. Det blir spennende å ha kollegaer i Sverige, Danmark, UK og USA ut over oss i Norge, sier Nicklas Storeng Smelror.

Smelror startet i stillingen i Geelmuyden Kiese i august.

- Nicklas er alt godt i gang med å jobbe på en rekke kunder. Han har en solid erfaring som jeg alt etter få dager ser kommer til å bli godt etterspurt av våre kunder, sier Simen Johannessen som er senior rådgiver og teamleder for strategisk kommunikasjon hvor Nicklas Storeng Smelror inngår.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS