I høst ble Rogaland sparebank lansert.
I høst ble Rogaland sparebank lansert.

Rogaland Sparebank er lansert

– En hyllest til alle de store, små og rare tingene, folkene og stedene som utgjør Rogaland.

Publisert

Fasett har hatt ansvaret for lanseringen av et av de aller ferskeste tilskuddene av banker i Norge, nemlig sammenslåingen av Den Gule Banken (Sandnes Sparebank) og Hjelmeland Sparebank til Rogaland Sparebank. 

Rebrandingen omfatter en ny visuell identitet, en helhetlig kommunikasjonsstrategi og ikke minst en omfattende lanseringskampanje:

– Ideen er å vise at Rogaland Sparebank er en bank som speiler hele Rogaland – med alle sine unike særpreg. Kampanjen er vår hyllest til de ulike menneskene, stedene og historiene som gjør både denne regionen og Rogaland Sparebank enestående, forteller kreatørene Trond Fernblad, Tormod Aasland og Morten Ek i en pressemelding.

Rogaland Sparebank ble lansert gjennom i mange kanaler som film, sosiale medier, print- og digital annonsering, samt på sponsorarenaer og i bankens kontorlokaler.

– Denne etableringen er mer enn bare en navneendring. Det handler om å forene det beste fra både Den Gule Banken (Sandnes Sparebank) og Hjelmeland Sparebank – og skape den mest attraktive banken i Rogaland, avslutter Pål Hjorth Berge, rådgiver og kundeansvarlig for Rogaland Sparebank hos Fasett.

Film og foto er gjort i samarbeid med Sara Westergaard Karlsen, mens skiltproduksjon og -montering har BRKLYN tatt seg av.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS