Vetle Andersen tiltrådte stillingen 19. august, og arver stillingen etter Roald Orheim som har vært i Telenor siden 1999.

Ny informasjons­sjef i Telenor Norge

Vetle Andersen (30) er ny informasjonssjef i Telenor Norge, og overtar stillingen etter Roald Orheim (62) som takker av etter over 25 år i selskapet.

Publisert Sist oppdatert

– Roald Orheim er ingen hvilken som helst «Wirkola». Det sitter utrolig mye kompetanse og erfaring i det hodet der. Både fra Telenor, og fra Presse-Norge.

Det sier Telenor Norges nye informasjonssjef, Vetle Andersen, i en pressemelding. 

Ny hverdag på Fornebu

Andersen kommer fra Släger. Det ble åtte år i byrået, hvor han de siste årene har vært rådgiver og kundeansvarlig, og jobbet med selskaper som SpareBank 1, BMW, Aschehoug utdanning, Craft og flere selskaper i legemiddelindustrien.

– All honnør til byrået som lærte meg alt. Til slutt ble fristelsen for å prøve noe annet for stor. Det føles godt og annerledes å starte arbeidsdagen på Fornebu, og ikke minst på «den andre siden», sier Andersen. 

– Jeg er imponert over kompetansen og rutinen man finner her i selskapet, og gleder meg til å grave frem og spre historiene om digital sikkerhet, strålende dekning og landets kritiske infrastruktur, fortsetter han.

– Landets travleste pressetelefon

Orheim har hatt ulike stillinger gjennom sine 25 år i Telenor, og har de siste årene vært en av selskapets informasjonssjefer og faste talspersoner i mediene.

– Det har vært fantastisk å jobbe i et selskap som betyr så mye for så mange. Vi får utrolig mange mediehenvendelser knyttet til våre tjenester og ingen dag er lik. Pressetelefonen vår må være blant landets travleste, sier Orheim.

Han er ikke i tvil om at Andersen vil håndtere rollen, men sender et lite råd med på veien:

– Alle henvendelser er like viktige. På mindre steder er ofte utfall mer kritiske for de som rammes. Da er lokalavisa en viktig samarbeidspartner for å informere om utfallet, status og rettettid, sier Orheim. 

– Å overta etter Roald blir spennende. Enn så lenge har han et knepp mer kunnskap om norske lokalavisers nedslagsfelt og hvilke basestasjoner som dekker bygdene Æ, Ø og Å, sier Andersen.

Bård Flaarønning, kommunikasjonsdirektør i Telenor Norge, takker Orheim for arbeidet og ønsker Andersen velkommen.

– Vi takker av en fantastisk Telenor-mann som har gjort en stor innsats i mange år, og gleder oss samtidig stort over å få inn Vetle. Han har mye energi, tenker raskt og er vant til å tenke kunder først. Han blir et strålende tilskudd til vår gjeng her på Fornebu, avslutter Flaarønning.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS