(f.v.): Henriette Hotvedt (daglig leder, TIBE Oslo), Vetle Hanssen Brevik (konsernsjef, TIBE), Joakim Bording, Kristoffer Brabrand, Markus Ackermann, Jørgen Blindheim.
(f.v.): Henriette Hotvedt (daglig leder, TIBE Oslo), Vetle Hanssen Brevik (konsernsjef, TIBE), Joakim Bording, Kristoffer Brabrand, Markus Ackermann, Jørgen Blindheim.

TIBE kjøper opp konkursbo – styrker sin digitale satsing

TIBE-gruppen kjøper design- og produktstudioet Behalf, som nylig gikk konkurs.

Publisert

– Vi er svært fornøyde med å kunne ønske teamet fra Behalf velkommen til TIBE familien, sier Vetle Hanssen Brevik, konsernsjef i TIBE-gruppen, i en pressemelding.

– Dette oppkjøpet vil ikke bare styrke vår kompetanse, men også gi oss muligheten til å betjene våre kunder på en enda bedre måte, sier han videre.

Behalf gikk konkurs i forrige uke etter to tøffe år. 

2023-tallene viser at inntektene til byrået har stupt og gikk fra 16,5 til 10 millioner kroner på ett år.

Mens de gikk i 0 da de hadde 16,5 millioner kroner i inntekter, endte de med et negativt årsresultat på 1,7 millioner kroner i fjor. 

Det endte med at de på torsdag i forrige uke ble slått konkurs. 

Men nå kjøper altså TIBE opp konkursboet. 

Oppkjøpet er en del av TIBEs strategi for å utvide sitt digitale tjenestetilbud og styrke sin markedsposisjon innen kreativitet og digital utvikling i Oslo. 

Behalf blir nå en del av et miljø med over 40 kolleger fordelt på lokasjonene i Oslo, Molde og Trondheim. 

– Vi har i løpet av året etablert oss som et solid byrå på design og kreativitet, og vil med dette oppkjøpet både styrke den kompetansen og samtidig bredde oss innen det digitale, sier daglig leder i TIBE Oslo, Henriette Hotvedt. 

Det nye selskapet er allerede i gang med å følge opp eksisterende kunder, og har startet arbeidet med å stake ut en ny retning og strategi.

– Å bli en del av TIBE-familien er en god mulighet for Behalf og kundene våre. Vi vil nå kunne trekke på et enda størreS fagmiljø, og samtidig fortsette med det vi elsker, sier Joakim Bording, en av gründerne til Behalf. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS