Hasse Lindmo ser fram til å kunne jobbe med sjøen igjen.
Hasse Lindmo ser fram til å kunne jobbe med sjøen igjen.

Hasse Lindmo om sin nye jobb: – En drømmejobb

Legger kommunikasjonsbransjen bak seg for å kunne jobbe med drømmejobben.

Publisert

– Det bød seg en mulighet for meg å være en del av laget Christian Radich, da var jeg motstandsløs gitt. 

Det sier Hasse Lindmo til KOM24.

Mandag ble det kjent at han fra 1. oktober av tar over rollen som direktør for stiftelsen Christian Radich og han får endelig jobbe med sjøen igjen.

– Sjøen har vært en stor interesse i mange år. Jeg er frivillig i Redningsselskapet, jeg seiler redningsskuter og jeg er en aktiv regattaseiler. Det er en stor del av det jeg liker å holde på med og Christian Radich er fullriggeren i det bildet der. Det er verdens vakreste skute, sier han.

Lindmo sier at det å jobbe med å hindre utenforskap og jobbe med mestringsprogram for ungdom er han veldig stolt over å få bidra til.

Jobben ble han oppfordret til å søke på.

– Hva tenkte du da du fikk den oppfordringen?

– Dette er jeg motstandsløs mot. Dette kommer jeg til å si ja til, sier han.

Med det legger han bak seg nærmere 5 1/2 år i kommunikasjonsbransjen, de siste to av dem som kommunikasjonsdirektør i Nasjonal sikkerhetsmyndighet.

– Det å jobbe for en organisasjon som skal bedre Norges evne til å motstå sabotasje, spionasje og terror og har en masse flinke mennesker som i det stille gjør en innsats for landet har vært spennende og lærerikt. Det har vært utfordringer som har vært spennende, sier han.

Lindmo har 25 år bak seg i Radio og TV og har vært både redaksjonssjef og TV-produsent. De siste drøye fem årene har han vært på kommunikasjonssiden.

Det siste året i NSM har vært preget av den store låneskandalen hvor sjefen Sofie Nystrøm måtte gå av. 

– Det å jobbe med selskapskommunikasjon er et yrke du kan ta med deg hvor som helst, det er masse flotte folk i kommunikasjonsbransjen du kan dra veksel på og få et stort utbytte av. Det å få jobbe med strategisk kommunikasjon og krisekommunikasjon har vært utrolig bra, sier han.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS