Benjamin Bekken tar det rolig i båten på dette bildet, men sommeren blir alt annet enn rolig.

SOMMERPRATEN:

– I sommer skal jeg jobbe ræva av meg!

Benjamin skal stå på og jobbe, også i sommer.

Publisert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. 

I tillegg får vi blant annet høre hva deres beste sommerminne er, hvilken bransjeperson de mener man bør følge med på, og hvilke råd de vil gi til unge mennesker som ønsker å lykkes i bransjen.

I dag er det Benjamin Bekken, daglig leder i Wepost, som svarer i Sommerpraten.

– Hva skal du gjøre i sommer?

– I sommer skal jeg jobbe ræva av meg! Bokstavelig talt, fordi jeg elsker jobben min og for at jeg denne sommeren tilbringer tiden min gjennom StartupLabs Student Incubator program, hvor vi får sitte gratis og jobbe sammen med noen av de kuleste oppstartsselskapene i Norge (og verden!).

– Hva er ditt beste sommerminne?

– Mitt beste sommerminne er på hytta i Trøndelag, hvor jeg duver rundt på et paddleboard midt på vannet, og det er heeeeelt vindstille. Man kan høre fuglene kvitre og vannet plaske ved siden av. 100% ZEN!

– Favoritt-is gjennom tidene?

– Daim-is, alltid en innertier!

– Nevn en bransjeperson å se opp for i fremtiden.

– Vetle Hanssen Brevik og gjengen i Tibe-Gruppen! Det utvides og jobbes hardt med at Tibe skal bli en merkevare over hele landet og den reisen står det respekt av! Tror han og teamet kommer til å nå langt.

– Hva er ditt beste råd til unge som ønsker å lykkes i din bransje?

– Gjør ting og lær deg spesifikke programmer slik som Figma, CapCut, Adobe Premiere Pro, Midjourney og Canva. Jeg tror at med AI og ulike verktøyer i dag kan en markedsfører eller en kommunikasjonsrådgiver virkelig få superkrefter ved å gjøre mye mer med mye mindre folk.

– Du må være med i et realityprogram. Hvilket velger du, og hvorfor?

– Farmen! Jeg elsker å være på hytta og jeg liker å jobbe, så jeg tror jeg kunne ha trivdes og kommet langt på Farmen, haha!

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS