Trigger henter inn Suzanne Bettum som ny PR-rådgiver.

Trigger henter fra Släger igjen

Byrået melder om full fart inn i høsten og styrker laget med en ny PR-rådgiver

Publisert

– Vi har skikkelig god fart om dagen og vi har derfor et stort behov for å fylle på med flere sterke kommunikasjonsrådgivere, sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger, i en pressemelding.

Byrået henter inn Suzanne Bettum som ny PR-rådgiver i Trigger.

– Trigger har lenge vært på radaren min

Bettum kommer fra Släger, hvor hun som rådgiver har jobbet med innholdsproduksjon, mediekontakt og strategisk kommunikasjon for flere store nasjonale og internasjonale merkevarer.

Med en bachelorgrad i PR og kommunikasjon fra Høyskolen Kristiania har Bettum opparbeidet seg en dyp forståelse for faget. 

Det beskrives at hun har et skarpt blikk for å identifisere nyhetsverdi og har jobbet med å finne de beste måtene å kommunisere budskap på vegne av kundene. 

Nå ser hun fram til å bli en del av Trigger og jobbe med byråets sterke fagmiljø.

– Trigger har lenge vært på radaren min som et byrå med solid faglig kompetanse og en sterk kultur. Jeg ser fram til å jobbe med de dyktige menneskene her, og gleder meg til å bli kjent med nye kunder og spennende prosjekter, sier Bettum.

Strategisk og resultatorientert

Bettum er kjent for sin evne til å navigere i medielandskapet og utvikle strategier som treffer. Hun har god erfaring med å kommunisere med pressen, og sikre at budskapet blir forstått og får gjennomslag.

– Jeg tror at en gjennomtenkt strategi i bunn er viktig, og det er noe jeg gleder meg til å jobbe videre med i Trigger. Det å kunne jobbe tett med kundene og bidra til å skape verdi gjennom kommunikasjon er noe jeg virkelig brenner for, fortsetter Bettum.

Trigger-sjefen er svært fornøyd med å få Bettum med på laget.

– Suzanne er en dyktig PR-rådgiver med et skarpt blikk for hva som skaper nyhetsverdi og engasjement. Hennes strategiske tenkning og evne til å finne kreative løsninger gjør henne til en perfekt match for Trigger. Vi ser fram til å ha henne med på laget, sier Kristoffersen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS