Bloomteamet består av f.v. seniorrådgiver Terje Gulbrandsen, prosjektleder Mari Vasaasen, designer Kenneth Lauveng, kreatør Stig Bjølbakk. Foran Guro Hildre, rådgiver for samfunnsansvar, Oslo kommune og Kristin Oishi, bærekraftrådgiver Fairtrade Norge.

Oslo kommune velger Bloom

Bloom skal bistå Fairtrade-hovedstaden Oslo med å øke kunnskap om rettferdig handel.

Publisert Sist oppdatert

Kort tid etter etableringen av Bloom har Oslo Kommune valgt byrået til å bistå i arbeidet med å øke kunnskap om rettferdig handel.

Byråets oppdrag inkluderer arbeid med Fairtrade-uken i uke 43, hvor målet er å øke bevisstheten om betydningen av rettferdig handel blant både næringsliv og innbyggere.

– Bærekraftig forbruk og rettferdig handel er viktige elementer i våre anskaffelser, og vi jobber aktivt for å øke andelen Fairtrade-merkede produkter, sier Guro Hildre, rådgiver for samfunnsansvar i Utviklings- og kompetanseetaten i Oslo kommune, i en pressmelding. 

Bloom ser på oppdraget som en viktig mulighet til å skape engasjement rundt rettferdig handel. 

– Dette er et tema som er brennaktuelt hele tiden, og spydspissen i vår leveranse blir arbeidet rundt Fairtrade-uken. Her får vi en gyllen mulighet til å minne Oslofolk på at selv de små, hverdagslige beslutningene vi tar i butikken har stor betydning for de som produserer varene, sier seniorrådgiver Terje Gulbrandsen i Bloom og avslutter:

– Samtidig ønsker vi også å levere noe mer varig: Vi vil bevisstgjøre og skape større engasjement hos enda flere beslutningstakere slik at Fairtradeproduktene blir både flere og mer synlige.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS