POL vant pris for «molding madness» i Sverige.

POL vant pris i Sverige

I går gikk Roygalan av stabelen i Stockholm for å kåre det beste innen reklamefilm i Sverige. Der var POLs filmserie «Molding Madness» for Bring nominert i tre av fem kategorier. Det resulterte i to gull og ett sølv.

Publisert

«Årets Roligaste Reklamfilm» gikk till «Molding Madness» for Bring, produsert av B-Reel Films, med følgende begrunnelse: 

«Med uslåelig timing og fingerspitzengefühl, samt et våkent øye for det grunnleggende menneskelige, lykkes denne filmen å formidle følelser som vi selv knapt kan beskrive og med en slik humor og ironi. Det som skjer i fantasien vår og i våre mest private tanker, illustrerer denne filmen med en slik presisjon at du bare smiler! Er dette et første tegn på at vi kommer til å se enda mer god humor i svenske reklamefilmer? Håper det!»

– Ingenting er morsommere enn å vinne for morsomste film! Og litt ekstra gøy at det måtte noen nordmenn til for å gi svenskene håp om mer humor i reklame fremover, sier det kreative teamet bak Molding Madness-universet, Thea Heber Bjørndal Iversen og Pia Emilie Lystad i POL, i en pressemelding.

Filmen fikk også sølv i «Bästa Reklamfilm» og B-Reel Films ble kåret til «Bästa Produktionsbolag» kreditert med Bring-filmen.

Her kan du se filmen:

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS