Svein Tore Bergestuen inntar rollen som seg selv i «Hjerte til Hjerte» – her gir han Linn Skåber PR-råd i en fiktiv krise.

Svein Tore Bergestuen inntar TV-skjermen som Linn Skåbers PR-rådgiver i «Hjerte til Hjerte»: – Vanskelig å holde seg alvorlig

Hadde PR-krisen vært ekte, ville Bergestuen rådet henne til å gå i terapi og bytte bransje!

Publisert Sist oppdatert

Hele 17 år etter forrige sesong, er Linn Skåber tilbake i den elleville tulledokumentaren «Hjerte til Hjerte».

Her spiller Skåber en fiktiv versjon av seg selv, og denne gangen havner hun midt i en absurd mediekrise. 

Hun har landet en hovedrolle som Kristin Kirkemo i en Netflix-serie om Orderud-drapene, men er fanget i en fulltidskontrakt med Mental Helse – og klarer ikke å komme seg ut av den. 

I desperasjon iscenesetter hun et falskt overgrep og leverer et internt varsel for å bli «tvunget» til å si opp, noe som naturligvis slår skrekkelig feil.

For å rydde opp i kaoset oppsøker hun kommunikasjonsrådgiver Svein Tore Bergestuen, som i serien gir henne råd for å snu situasjonen. 

Men det går ikke helt etter planen, og resultatet blir en uforglemmelig opptreden i Dagsnytt 18 – som utvikler seg til en av sesongens største flauser.

– Det var først og fremst veldig gøy. Vi spilte inn sikkert fire-fem varianter av den scenen, og alle var forskjellige. Timingen og improvisasjonen til Linn er helt makeløs. Det var vanskelig å holde seg alvorlig, sier Bergestuen til KOM24. 

Bergestuen ler når han ser tilbake på innspillingen, og minnes hvordan han faktisk ikke visste omfanget av Skåbers «mediekrise» mens de filmet:

– Da jeg spilte inn scenen visste jeg jo ikke hvor gal Linn hadde vært, så jeg passet på å si at dette rådet flyr bare, hvis… Haha!

Skulle en tilsvarende situasjon oppstå i virkeligheten, har Bergestuen klare tanker om hva han ville ha anbefalt. Hans råd til den fiktive Skåber er enkel, men drastisk: 

– Trukket seg fra alt, tatt fire uker ferie, gått i terapi og begynt i en annen bransje.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS