Tidligere Facebook-sjef i Norge er nå klar for en ny jobb. Han var nylig toppsjef i Finn-konkurrenten Hjem.no, men forlot stillingen etter bare fire måneder.

Rune Paulseth blir ny Spond-sjef

Sponds «verdibaserte visjon» traff han rett i hjertet.

Publisert

Rune Paulseth gikk av som toppsjef i Finn-konkurrenten Hjem.no kort tid etter lanseringen av den nye boligplattformen, og nevnte til DN at han hadde fått «en ny utfordring». 

Paulseth har tidligere jobbet som Facebooks-sjef i Norge. Han har også hatt en rekke lederstillinger i Microsoft.

Nå er det klart at han blir ny CEO i Spond.

Spond tilbyr en digital plattform som hjelper med å organisere fritidsaktiviteter til hundretusenvis av familier samt effektiviserer millioner av frivillige timer.

– Som far til to gutter i den ultimate spond-alderen på 6–9 år, har jeg personlig erfart hvordan appen hjelper familien med å optimalisere tid og fokus for aktiviteter etter skoletid, sier Rune Paulseth i en pressemelding. 

Han forteller videre at Sponds «verdibaserte visjon» traff han rett i hjertet. 

 – At over tre millioner mennesker globalt bruker Spond på månedlig basis, er en bekreftelse på at plattformen har et stort globalt potensial. 

– Det ville vært passivt for en ny leder i Spond å ikke sammenligne seg med andre norske konsumer tech løsninger som Kahoot og reMarkable når det kommer til ambisjoner, avslutter Paulseth

Christian H. Thommessen, styreleder i Spond, sier at styret gjennomførte en grundig prosess for å finne selskapets nye CEO. Han påpeker at de er heldige som tiltrekker seg interesse fra noen av de mest fremstående tech-lederne i Skandinavia.

– Runes merittliste fra å bygge Facebook i Norge samt inneha ledende stillinger i Microsoft taler for seg selv og passer perfekt til Sponds forventninger til ny CEO.

Paulseth tiltrer formelt som Sponds CEO 1. september. Martin Eide, fungerende CEO, går tilbake til rollen som CFO i Spond.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

 

Powered by Labrador CMS