Simone Johansen Tangstad og byråleder David Kollsete.
Simone Johansen Tangstad og byråleder David Kollsete.

HK Link bygger opp avdeling for data og analyse

Ansetter egen fagansvarlig.

Publisert

Som et ledd i denne satsingen styrker de laget og har nå ansatt Simone Johansen Tangstad som fagansvarlig for data og analyse. 

Med hennes erfaring og kompetanse innen markedsføring og data og analyse, er denne ansettelsen et viktig skritt i realiseringen av vår strategi om å levere flere verdiskapende tjenester til våre kunder, skriver byrået i en pressemelding.

– Data og analyse er en integrert del av vårt DNA. Hver dag tar vi datadrevne beslutninger for å sikre best mulig effekt for kundene våre. Med Simone på plass skal vi bygge en avdeling som spesialiserer seg på innsamling, kvalitetssikring, sammenstilling og rapportering av markedsføringsdata i kombinasjon med førstepartsdata fra kunden, sier byråleder David Kollsete i pressemeldingen. 

Tangstad kommer til HK Link med erfaring fra både start-ups og store, internasjonale selskaper og har de siste årene spesialisert seg innen dataanalyse.

– Dette er en fantastisk mulighet til å bygge noe nytt og jeg gleder meg til å bidra til å bygge en ny avdeling innen et område jeg virkelig brenner for. Jeg ser frem til å utvikle nye strategier og tjenester, både for B2B- og B2C-markedet, og til å hjelpe kundene våre med å vokse ved hjelp av data og analyse, sier hun i pressemeldingen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS