Mala Wang-Naveen går fra SINTEF til Digdir.

Mala Wang-Naveen blir ny kommunikasjonsdirektør i Digdir

Mala Wang-Naveen, tidligere kommunikasjonsdirektør i SINTEF, trer fra 1. desember inn i rollen som kommunikasjonsdirektør i Digitaliseringsdirektoratet (Digdir).

Publisert

Det kunngjør hun på sin egen LinkedIn-profil.

Nyheten kommer samme dag som statsminister Jonas Gahr Støre og digitaliseringsminister Karianne Tung lanserte den nasjonale digitaliseringsstrategien i Trondheim – byen der Wang-Naveens egen utdannelsesreise startet.

Trondheim er også byen hun vendte tilbake til som kommunikasjonssjef i SINTEF.

– SINTEF har vært en fantastisk skole i både teknologi og kommunikasjon, og jeg skulle ønske alle de utrolig dyktige kollegene jeg har hatt gleden av å samarbeide med visste hvor mye de har gitt meg, skriver hun på LinkedIn. 

Etter fem år i forskningsinstituttet, der visjonen «Teknologi for et bedre samfunn» har preget arbeidet, beskriver hun overgangen til Digdir som et naturlig neste steg.

– Fra 1. desember er jeg kommunikasjonsdirektør i Digdir. I det fantastiske direktoratet som blant annet skal bidra til å gjøre Norge til et digitalt sammenhengende land, jobbe med avbyråkratisering og modernisering av det offentlige, styrke vår digitale sikkerhet, og legge til rette for næringsrettet digitalisering. 

Wang-Naveen referer videre til noe Tung skal ha sagt i dag: «Det er ikke et høytflyvende og ambisiøst mål. Det er realistisk. Norge skal bli verdens mest digitaliserte land!»

Hun uttrykker videre både vemod over å forlate gode kolleger i SINTEF, og glede over å bli en del av Digdir og deres arbeid med å gjøre Norge til et digitalt sammenhengende samfunn. 

– Det er et stort privilegium at jeg får være med å jobbe for et digitalt Norge der alle får ta del, avslutter Wang-Naveen i sin LinkedIn-post.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS