Bård Skjørtorp blir konserndirektør for kommunikasjon, marked og merkevare i SpareBank 1 Østlandet
Bård Skjørtorp blir konserndirektør for kommunikasjon, marked og merkevare i SpareBank 1 Østlandet

Han er ny kom-sjef i Sparebank1 Østlandet

– Jeg gleder meg til han starter hos oss på nyåret.

Publisert

Bård Skjørtorp er utdannet siviløkonom innen strategi, organisasjon og ledelse fra NHH i Bergen og blir SpareBank 1 Østlandets konserndirektør for det sammenslåtte området kommunikasjon, marked og merkevare.

Lang leder- og markedserfaringSkjørtorp har erfaring innen ledelse, merkevarebygging, markedsføring og strategiarbeid, blant annet fra ulike lederroller i Orkla. 

Han har også lang konsulent- og byråerfaring fra flere selskaper og kommer nå fra Æra Strategic Innovation, der han jobber som Excecutive Advisor & Head of New Strategy.

– Vi hadde svært mange kvalifiserte søkere til stillingen. Etter en grundig vurdering av flere faglig sterke kandidater, falt valget på Bård Skjørtorp, sier konsernsjef Klara-Lise Aasen i en pressemelding.

Aasen trekker fram at han viser stor faglig styrke i bredden, som også favner kommunikasjon, innovasjon og strategisk innsikt. Men og at han evner å tenke både konstruktivt, strukturert og målrettet. 

– Jeg er trygg på at han har det som skal til for å være en god leder for disse samlede fagområdene framover. Jeg gleder meg til han starter hos oss på nyåret, sier konsernsjefen.

Han kommer opprinnelig fra Rakkestad og er bosatt i Oslo med ektefelle og to barn. Han vil jobbe både fra konsernadministrasjonen i Hamar og ved Oslo-kontoret på Youngstorget.

– Jeg gleder meg til å komme i gang med spennende oppgaver og til å bli kjent med nye kollegaer, kunder og samarbeidspartnere, sier Bård Skjørtorp.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS