Gunnar Larsen returnerer til organisasjonslivet etter halvannet år som leder for myndighetskontakt og politisk kommunikasjon i Geelmuyden Kiese.

PR-topp slutter i GK: – For fristende å vende tilbake 

Gunnar Larsen går fra Geelmuyden Kiese til ny toppstilling i Econa. 

Publisert Sist oppdatert

Etter over 14 år som kommunikasjonsdirektør i arbeidsgiverforeningen Spekter, gikk Gunnar Larsen videre til Geelmuyden Kiese (GK) i mars i fjor, hvor han tok på seg rollen som leder for myndighetskontakt og politisk kommunikasjon. 

Nå, bare halvannet år senere, skifter han igjen beite og blir leder for samfunn og politikk i Econa, interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer.

– Det er med tungt hjerte jeg forlater en veldig spennende aktør i norsk kommunikasjonsbransje, men det ble rett og slett for fristende å vende tilbake til organisasjonslivet. Jeg ser fram til å jobbe for å få en tydeligere stemme for foreningen som organiserer norske økonomer, sier Larsen til KOM24.

Det var Altinget som omtalte jobb-byttet først. 

Selv om byråtiden ikke ble så lang, har han stor tro på administrerende direktør Severin Roald og GKs fremtid.

– Jeg hadde en veldig fin tid i Geelmuyden Kiese, og jeg har stor tro på byrået med Severin i spissen og Paritee på eiersiden. Det var en spennende periode med dyktige folk, og å bygge videre på fundamentet etter Hans Geelmuyden var givende. Selv om markedet er tøft, forlater jeg ikke et synkende skip, understreker Larsen.

Han forklarer valget om å skifte jobb med en dragning tilbake til organisasjonslivet:

– Etter 14 år i Spekter virket det tiltalende å jobbe i en organisasjon igjen. Econa representerer individuelle medlemmer på arbeidstakersiden, og den muligheten var for fristende til å avslå.

I sin nye stilling vil Larsen ha hovedansvaret for samfunn og politikk i Econa. Han ser fram til å jobbe direkte med politiske myndigheter og representere over 30 000 økonomer:

– Jeg er utdannet siviløkonom og har alltid vært opptatt av organisasjonslivet. Det å jobbe hands-on mot politiske myndigheter og på vegne av over 30 000 økonomer, det ser jeg virkelig fram til.

Larsen tiltrådte stillingen 1. august og er allerede i full gang med forberedelsene til Arendalsuka. Han ser nå fram til å bruke sin erfaring og kompetanse til å løfte økonomenes stemme i samfunnsdebatten i sin nye rolle i Econa.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS